Min profil

Kjøp pasta på nett

Pasta er manges favoritt og kan varieres på mange måter. Imponer på kjøkkenet med våre pastaoppskrifter! Prikken over i-en er god olivenolje!

Å fremstille en god og næringsrik pasta krever at man er påpasselig med hele prosessen; helt fra dyrkingen av hveten frem til innhøstingen, og til slutt med selve produksjonen av pastaen. Hveten vi benytter i vår pasta kommer fra Marche-regionen, der et helt spesielt mikroklima og rent vann fra Sibillini-fjellene tilfører hveten en rik sammensetning av næringsstoffer.

Hvilken pasta skal du velge?
Det finnes mange forskjellige typer pasta og alle har sine klare bruksområder. Hos oss finner du fem forskjellige pastatyper.

SPAGHETTI passer til lette og flytende sauser som tomat- eller oljebaserte sauser.
LINGUINE Er du en elsker av pasta carbonara? Linguine er en flat pasta som holder godt på sausen, og passer derfor fint til lette, krembaserte sauser med grønnsaker, kjøtt eller sjømat. Prøv denne neste gang du lager pasta carbonara!
PAPPARDELLE greche er den bredeste av de flate pastaene, og passer til kraftige eller krembaserte sauser med for eksempel kjøtt, vilt eller sopp.
PENNE RIGATE er en riflet pasta som holder godt på sausen. Den passer derfor fint med tykke og/eller sterke sauser. Kan også brukes til gratinering.
CONCHIGLIONI er konkylieformet pasta som er velegnet til å fylle med grønnsaker, ost, kjøtt, fisk, sjømat, osv.

Hvilken type pasta passer deg best? Se vårt utvalg her.

Kanskje du også er intressert i

Årets juleavis!

Juleavisen inneholder en rekke fristende oppskrifter, inspirasjon samt alle våre anbefalte julegaver som nå er tilgjengelig både på nett og i butikk.

Hvorfor vi elsker italiensk mat og matlaging

Vi nordmenn elsker både italiensk mat og middelhavsmat. La oss se nærmere på hvorfor vi elsker akkurat denne type mat. Her har

Hva er typisk høstmat?

Nå er tiden inne for typisk høstmat. Høst er høysesong for norsk tradisjonsmat med norske rotgrønnsaker, lam og viltkjøtt. Dagene blir gråere,