20 år i olivenlunden

20 år i olivenlunden

20 år i olivenlunden
Da de to norske venner og matentusiaster, Erik og Per Axel, oppdaget franske Oliver Baussan sin lille olivenoljebutikk i hjertet av Paris på slutten av 90 tallet var de solgt. Det ble starten på et langt og ekte vennskap og starten på et eventyr der de bygget opp Olivenlunden til å bli en toneangivende formidler av det mediterranske kosthold i Norge. At olivenolje og balsamico 20 år senere er blitt et fast innslag på manges bord hadde ikke Erik og Per Axel forestilt seg den gangen de i 2001 åpnet den første lille butikk på hjørnet i Vibesgate på Majorstua i Oslo.

Ekte varer for ekte mennesker
Så hva skyldes suksessen? Vi har en kompromissløs forpliktelse til kun å tilby ekte vare. Vi har et nært og tett samarbeid med våre produsenter og verdsetter den lokale matkulturen sammen med de tradisjonsrike produksjonsmetodene. Vi lever av tillitt og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører. Alle varer er tilberedt uten bruk av kunstige fargemidler eller tilsetningsstoffer. Som en naturlig forlengelse av vår lidenskap for ren smak og ekte håndverk, er vi også engasjert gjennom organisasjonen Act for Planet, i prosjekter som har som mål å beskytte biologisk mangfold i Provence.

20 år i Olivenlunden – Coltibuono 500ml – Italia – Økologisk – Intens

Sort Balsamicoeddik fra Modena vellagret i 20 år – 250ml

Kanskje du også er Interessert i

Vi nordmenn elsker både italiensk mat og middelhavsmat. La oss se nærmere på hvorfor vi elsker akkurat denne type mat. Her har

Nå er tiden inne for typisk høstmat. Høst er høysesong for norsk tradisjonsmat med norske rotgrønnsaker, lam og viltkjøtt. Dagene blir gråere,

Velkommen til Olivenlunden 1830 sin verden – hvor gastronomi og engasjement går hånd i hånd. VISSTE DU? – Olivenlunden 1830 er stolt