⭐⭐⭐ KAMPANJE NÅ - GRATIS FRAKT PÅ ALLE VARER! ⭐⭐⭐
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Drikke
Enkel
4

Porsjoner

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!

4 ss

Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter

1 ts

Chiliolje

5 dl

melk eller havremelk

evnt 2 ss fløte

minimarshmallows eller pisket krem

Espelette chilipulver AOP

1. 

Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte


2. 

Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt


3. 

Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem


4. 

Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP


Tilberedning

1. 

Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte


2. 

Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt


3. 

Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem


4. 

Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP


ingredienser

4 ss

Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter

1 ts

Chiliolje

5 dl

melk eller havremelk

evnt 2 ss fløte

minimarshmallows eller pisket krem

Espelette chilipulver AOP

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer