Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi i Olivenlunden 1830 selger kulinariske delikatesser fra Middelhavet fra produsenter med engasjement for økologisk og bærekraftig utvikling.

Vi byr på de beste olivenoljene fra produsenter du ikke finner maken til og en unik samling av balsamico som du garantert aldri har smakt tidligere. Du vil elske våre friske og saftige tapenader, smaksrike pestoer, urtesalt, grønnsaksrisottoer, caponata, sjeldne peppersorter og saftige økologiske cherrytomater med olivenolje.

Fra vår egen lille kjeksfabrikk i Provence får du ferske, salte fristelser til apéritif og søte makroner til teen. Hva med ekte pistasjkrem med olivenolje & ristede pistasjnøtter fra Sicilia, eller sjokolader fra vårt eget franske konditori? Produktene er fri for fargemidler og andre tilsetningsstoffer.

Vi har et nært og tett samarbeid med våre produsenter og verdsetter den lokale matkulturen sammen med de tradisjonsrike produksjonsmetodene. Vi lever av tillitt og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører.

Les mer om våre produkter og produsenter her.