En lun og smakfull vintersalat med salatblader, fine skiver med rosenkål, ovnsbakte beter, glaserte valnøtter, chevre og granateplekjerner.
En lun og smakfull vintersalat med salatblader, fine skiver med rosenkål, ovnsbakte beter, glaserte valnøtter, chevre og granateplekjerner.
beter, gjerne en miks
Juleolje Coltibuono
Havsalt fra Camargue
brunt sukker
Julebalsamico 15 års vellagret balsamicoeddik fra Modena
vann
valnøtter
Skrell og skjær betene i tykke skiver eller båter. Ringle juleolje over og bland godt
Legg betene på et stekebrett slik at de ligger i ett lag og dryss litt havsalt over dem
Sett de i varm ovn (180°C) og stek til de er møre, 20 - 30 minutter. Avkjøles
Ha sukker, julebalsamico og vann i en kjele og kok det opp under omrøring. La det småkoke til det tykner. Ha valnøttene oppi den varme sirupen og bland godt
Hell kandiserte nøtter over på et brett og spre de utover slik at de ikke klistrer seg sammen. Avkjøles
Bland salat og rosenkål sammen. Fordel beter og chevre i salaten og pynt med kandiserte valnøtter og granateplefrø
Server med juleolje og julebalsamico ved siden av som dressing
Tilberedning
Skrell og skjær betene i tykke skiver eller båter. Ringle juleolje over og bland godt
Legg betene på et stekebrett slik at de ligger i ett lag og dryss litt havsalt over dem
Sett de i varm ovn (180°C) og stek til de er møre, 20 - 30 minutter. Avkjøles
Ha sukker, julebalsamico og vann i en kjele og kok det opp under omrøring. La det småkoke til det tykner. Ha valnøttene oppi den varme sirupen og bland godt
Hell kandiserte nøtter over på et brett og spre de utover slik at de ikke klistrer seg sammen. Avkjøles
Bland salat og rosenkål sammen. Fordel beter og chevre i salaten og pynt med kandiserte valnøtter og granateplefrø
Server med juleolje og julebalsamico ved siden av som dressing
ingredienser
beter, gjerne en miks
Juleolje Coltibuono
Havsalt fra Camargue
brunt sukker
Julebalsamico 15 års vellagret balsamicoeddik fra Modena
vann
valnøtter