Fri frakt ved kjøp over 749,-
Sikker betaling gjennom Klarna & Vipps
Levering samme dag med AMOI
Kundeklubb
OLIVENOLJE
GRAND CRU
HVERDAGSOLJE | HUSETS OLJE
SMAKSATT OLIVENOLJE
EDDIK & BALSAMICO
BALSAMICO | EDDIK
DRINKMIX
SALTE SPESIALITETER
SALT, PEPPER & URTER
PESTO, TAPENADE & TERRINE
OLIVEN & TOMAT
RISOTTO & PASTA
SAUSER
TRØFFEL
SENNEP, KETCHUP & CONFIT
SALTE KJEKS OG MANDLER
SØTE SPESIALITETER
SØTE KREMER
SYLTETØY & HONNING
DESSERT, KONFEKT & SJOKOLADE
SØTE KJEKS
ANNET
HUDPLEIE
KURVER & NETT
UTSTYR
GAVER & PAKKER
GAVEKORT
SMAKFULLE SOMMERGAVER
PAKKER
FIRMAGAVER
OPPSKRIFTER
LÆR
0 elementer
Kundeklubb
Logg inn
OLIVENOLJE
GRAND CRU
HVERDAGSOLJE | HUSETS OLJE
SMAKSATT OLIVENOLJE
EDDIK & BALSAMICO
BALSAMICO | EDDIK
DRINKMIX
SALTE SPESIALITETER
SALT, PEPPER & URTER
PESTO, TAPENADE & TERRINE
OLIVEN & TOMAT
RISOTTO & PASTA
SAUSER
TRØFFEL
SENNEP, KETCHUP & CONFIT
SALTE KJEKS OG MANDLER
SØTE SPESIALITETER
SØTE KREMER
SYLTETØY & HONNING
DESSERT, KONFEKT & SJOKOLADE
SØTE KJEKS
ANNET
HUDPLEIE
KURVER & NETT
UTSTYR
GAVER & PAKKER
GAVEKORT
SMAKFULLE SOMMERGAVER
PAKKER
FIRMAGAVER
OPPSKRIFTER
LÆR
VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE
Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
Total tid
20
minutter
min
Porsjoner
4
porsjoner
Enkel
Hva lager du
Drikke
Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Rør ut
sjokoladekremen
med
chilioljen
og den eventuelle fløten i en liten gryte
Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
Til slutt, dryss over litt
espelette chilipulver AOP
Merknader
Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av
sjokoladekremen
og rører ut i den varme sjokoladen.
Skriv ut
Ingredienser
Legg i handlekurv
Ingredienser
1x
2x
3x
4
ss
Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter
1
ts
Chiliolje
5
dl
melk eller havremelk
evnt 2 ss fløte
minimarshmallows eller pisket krem
Espelette chilipulver AOP
Tilberedning
Rør ut
sjokoladekremen
med
chilioljen
og den eventuelle fløten i en liten gryte
Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
Til slutt, dryss over litt
espelette chilipulver AOP
Merknader
Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av
sjokoladekremen
og rører ut i den varme sjokoladen.
Skriv ut
Relaterte
Oppskrifter
“BUTTERFLY EFFECT”
5 m
Drikke
Enkel
Cocktail
ARLEQUIN
5 m
Drikke
Enkel
Cocktail
BALADE EN PROVENCE
5 m
Drikke
Cocktail
Loading...