Vi synes varm sjokolade er best når den er litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. I denne oppskriften med chili balanseres smakene perfekt!
Vi synes varm sjokolade er best når den er litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. I denne oppskriften med chili balanseres smakene perfekt!
Sjokoladekrem med hasselnøtt & kakao
Olivenolje med chili
eventuelt 2 ss fløte
melk eller havremelk
pisket krem
Espelette chilipulver AOP
Bland sammen Sjokoladekrem og Olivenolje med chili og eventuelt fløte i en liten kjele
Ha kjelen over svak varme, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunktet
Server i kopper toppet med pisket krem og et dryss Espelette chilipulver AOP
Tilberedning
Bland sammen Sjokoladekrem og Olivenolje med chili og eventuelt fløte i en liten kjele
Ha kjelen over svak varme, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunktet
Server i kopper toppet med pisket krem og et dryss Espelette chilipulver AOP
ingredienser
Sjokoladekrem med hasselnøtt & kakao
Olivenolje med chili
eventuelt 2 ss fløte
melk eller havremelk
pisket krem
Espelette chilipulver AOP
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 269
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 269