VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
OL16581
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Drikke

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
  • Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
  • Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
  • Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP

Merknader

Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av sjokoladekremen og rører ut i den varme sjokoladen.

Tilberedning
 

  • Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
  • Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
  • Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
  • Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP

Merknader

Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av sjokoladekremen og rører ut i den varme sjokoladen.
Loading...