Frist for å varene før julaften var 16. des! - Klikk & Hent er midlertidig stengt i flere butikker grunnet stor pågang.

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Vi synes varm sjokolade er best når den er litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. I denne oppskriften med chili balanseres smakene perfekt!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert, Drikke, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Vi synes varm sjokolade er best når den er litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. I denne oppskriften med chili balanseres smakene perfekt!

4 ss

Sjokoladekrem med hasselnøtt & kakao

1 ss

Olivenolje med chili

eventuelt 2 ss fløte

5 dl

melk eller havremelk

pisket krem

Espelette chilipulver AOP

1. 

Bland sammen Sjokoladekrem og Olivenolje med chili og eventuelt fløte i en liten kjele


2. 

Ha kjelen over svak varme, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunktet


3. 

Server i kopper toppet med pisket krem og et dryss Espelette chilipulver AOP


Tilberedning

1. 

Bland sammen Sjokoladekrem og Olivenolje med chili og eventuelt fløte i en liten kjele


2. 

Ha kjelen over svak varme, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunktet


3. 

Server i kopper toppet med pisket krem og et dryss Espelette chilipulver AOP


ingredienser

4 ss

Sjokoladekrem med hasselnøtt & kakao

1 ss

Olivenolje med chili

eventuelt 2 ss fløte

5 dl

melk eller havremelk

pisket krem

Espelette chilipulver AOP

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer