Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
OL16581

VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
Ingen rating
Total tid 20 minutter
Hva lager du Drikke
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
  • Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
  • Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
  • Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP

Merknader

Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av sjokoladekremen og rører ut i den varme sjokoladen.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

OL16581

VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
Ingen rating
Total tid 20 minutter
Hva lager du Drikke
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
  • Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
  • Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
  • Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP

Merknader

Ønsker du en kraftigere sjokoladesmak, tar du 1 ts til av sjokoladekremen og rører ut i den varme sjokoladen.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!