Frist for å varene før julaften var 16. des! - Klikk & Hent er midlertidig stengt i flere butikker grunnet stor pågang.

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PEPPERKAKE MED RØKT ANDEBRYST OG OLIVENPATÉ MED FIKEN OG VALNØTT

Start festmåltidet med pepperkaker toppet med røkt andebryst og vår smakfulle sorte olivenpaté med fiken og valnøtt. Denne forretten byr på en perfekt balanse mellom det salte, røkte andebrystet og den søte, fruktige patéen. Hver bit er en liten smaksopplevelse, hvor enkle og autentiske ingredienser kombineres til noe helt spesielt. Perfekt til nyttårsbordet eller andre festlige anledninger, der du ønsker å imponere uten for mye stress. Gjør det enkelt, men smakfullt – og gi gjestene dine en forrett de sent vil glemme!

Tilberedning: 5 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Start festmåltidet med pepperkaker toppet med røkt andebryst og vår smakfulle sorte olivenpaté med fiken og valnøtt. Denne forretten byr på en perfekt balanse mellom det salte, røkte andebrystet og den søte, fruktige patéen. Hver bit er en liten smaksopplevelse, hvor enkle og autentiske ingredienser kombineres til noe helt spesielt. Perfekt til nyttårsbordet eller andre festlige anledninger, der du ønsker å imponere uten for mye stress. Gjør det enkelt, men smakfullt – og gi gjestene dine en forrett de sent vil glemme!

1

glass Sort olivenpaté med fiken og valnøtt

2 ss

Balsamico med fiken

12

pepperkaker

2 ss

geitost

1

håndfull finhakkede valnøtter

12

skiver røkt andebryst

salt og pepper

1. 

Pisk sammen geitost og Balsamico med fiken i en bolle til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn de finhakkede valnøttene.

Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 hele pepperkakene.


2. 

Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 pepperkakene.


3. 

Legg en liten mengde Sort olivenpaté med fiken og valnøtt på hver pepperkake.


4. 

Plasser en skive røkt andebryst på toppen av hver pepperkake. Gjenta til du har 12 stk. Oppbevares avkjølt til servering.


Tilberedning

1. 

Pisk sammen geitost og Balsamico med fiken i en bolle til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn de finhakkede valnøttene.

Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 hele pepperkakene.


2. 

Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 pepperkakene.


3. 

Legg en liten mengde Sort olivenpaté med fiken og valnøtt på hver pepperkake.


4. 

Plasser en skive røkt andebryst på toppen av hver pepperkake. Gjenta til du har 12 stk. Oppbevares avkjølt til servering.


ingredienser

1

glass Sort olivenpaté med fiken og valnøtt

2 ss

Balsamico med fiken

12

pepperkaker

2 ss

geitost

1

håndfull finhakkede valnøtter

12

skiver røkt andebryst

salt og pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer