Start festmåltidet med pepperkaker toppet med røkt andebryst og vår smakfulle sorte olivenpaté med fiken og valnøtt. Denne forretten byr på en perfekt balanse mellom det salte, røkte andebrystet og den søte, fruktige patéen. Hver bit er en liten smaksopplevelse, hvor enkle og autentiske ingredienser kombineres til noe helt spesielt. Perfekt til nyttårsbordet eller andre festlige anledninger, der du ønsker å imponere uten for mye stress. Gjør det enkelt, men smakfullt – og gi gjestene dine en forrett de sent vil glemme!
Start festmåltidet med pepperkaker toppet med røkt andebryst og vår smakfulle sorte olivenpaté med fiken og valnøtt. Denne forretten byr på en perfekt balanse mellom det salte, røkte andebrystet og den søte, fruktige patéen. Hver bit er en liten smaksopplevelse, hvor enkle og autentiske ingredienser kombineres til noe helt spesielt. Perfekt til nyttårsbordet eller andre festlige anledninger, der du ønsker å imponere uten for mye stress. Gjør det enkelt, men smakfullt – og gi gjestene dine en forrett de sent vil glemme!
glass Sort olivenpaté med fiken og valnøtt
Balsamico med fiken
pepperkaker
geitost
håndfull finhakkede valnøtter
skiver røkt andebryst
salt og pepper
Pisk sammen geitost og Balsamico med fiken i en bolle til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn de finhakkede valnøttene.
Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 hele pepperkakene.
Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 pepperkakene.
Legg en liten mengde Sort olivenpaté med fiken og valnøtt på hver pepperkake.
Plasser en skive røkt andebryst på toppen av hver pepperkake. Gjenta til du har 12 stk. Oppbevares avkjølt til servering.
Tilberedning
Pisk sammen geitost og Balsamico med fiken i en bolle til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn de finhakkede valnøttene.
Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 hele pepperkakene.
Fordel geitostkremen jevnt over hver av de 12 pepperkakene.
Legg en liten mengde Sort olivenpaté med fiken og valnøtt på hver pepperkake.
Plasser en skive røkt andebryst på toppen av hver pepperkake. Gjenta til du har 12 stk. Oppbevares avkjølt til servering.
ingredienser
glass Sort olivenpaté med fiken og valnøtt
Balsamico med fiken
pepperkaker
geitost
håndfull finhakkede valnøtter
skiver røkt andebryst
salt og pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 109
kr 109
kr 219
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 109
kr 109
kr 219