STEKT SQUASH-SALAT
Olivier PeanLun salat med squash. Perfekt for høsten
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 15 minutter min
Total tid 35 minutter min
Ingredienser
- 2 stk squash
- 2-3 ss Hverdagsolje
- 2 ss flytende Acacia honning
- ½ ts Økologisk kryddermiks til marinader og gryteretter
- 200 g kremet chevre
- 3 ss vann
- ½ stk sitron – saften og skallet
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose ruccola
- 3 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- 2-3 klyper Urtesalt til salat & pasta
- Sort pepper
- 1 ss sesamfrø
- 50 g pistasjnøtter - grovhakket
- Friske urter som basilikum, mynte eller gressløk ….
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
- Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
- Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
- Stek i 12-15 minutter
- Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
- Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
- Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
- Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
STEKT SQUASH-SALAT
Olivier PeanLun salat med squash. Perfekt for høsten
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 15 minutter min
Total tid 35 minutter min
Ingredienser
- 2 stk squash
- 2-3 ss Hverdagsolje
- 2 ss flytende Acacia honning
- ½ ts Økologisk kryddermiks til marinader og gryteretter
- 200 g kremet chevre
- 3 ss vann
- ½ stk sitron – saften og skallet
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose ruccola
- 3 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- 2-3 klyper Urtesalt til salat & pasta
- Sort pepper
- 1 ss sesamfrø
- 50 g pistasjnøtter - grovhakket
- Friske urter som basilikum, mynte eller gressløk ….
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
- Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
- Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
- Stek i 12-15 minutter
- Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
- Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
- Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
- Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!