STEKT SQUASH-SALAT

Lun salat med squash. Perfekt for høsten
DSC
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 15 minutter
Total tid 35 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
  • Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
  • Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
  • Stek i 12-15 minutter
  • Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
  • Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
  • Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
  • Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
  • Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
  • Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
  • Stek i 12-15 minutter
  • Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
  • Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
  • Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
  • Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
    DSC
Olivier Pean
Loading...