Forvarm ovnen til 180 grader
Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
Stek i 12-15 minutter
Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter