Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven - med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette
Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette