Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SOMMERSALAT

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
17-mai, Lunsj, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

1 stk hjertesalat
1 stk crispisalat
8.1 stk store cherrytomater
2.3 stk nektariner
8.10 stk Soltørkede cherrytomater
2 ss Grønne Lucques oliven
0.7 stk baguette
1 stk mozzarella
0.5 dl Balansert og fruktig olivenolje, f.eks. Sommerolje eller La Riserva
2 ss Pasjonsfruktbalsamico
ts Urtesalt til salat & pasta
0.7 ts nykvernet pepper
0.7 stk sitron
1. 

Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle


2. 

Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven


3. 

Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen


4. 

Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten


5. 

Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette


Tilberedning

1. 

Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle


2. 

Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven


3. 

Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen


4. 

Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten


5. 

Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette


Ingridienser

1 stk hjertesalat
1 stk crispisalat
8.1 stk store cherrytomater
2.3 stk nektariner
8.10 stk Soltørkede cherrytomater
2 ss Grønne Lucques oliven
0.7 stk baguette
1 stk mozzarella
0.5 dl Balansert og fruktig olivenolje, f.eks. Sommerolje eller La Riserva
2 ss Pasjonsfruktbalsamico
ts Urtesalt til salat & pasta
0.7 ts nykvernet pepper
0.7 stk sitron

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter