SOMMERSALAT
Julies MatbloggLett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven - med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
Ingen rating
Total tid 30 minutter min
Hva lager du 17. mai, Lunsj, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg, Salat
Porsjoner 2 porsjoner
Ingredienser
INGREDIENSER SALAT
- 1 stk hjertesalat
- 1 stk crispisalat
- 8 - 10 stk store cherrytomater
- 2 - 3 stk nektariner
- 8 - 10 stk Soltørkede cherrytomater
- 2 ss Grønne Lucques oliven
- ¼ stk baguette
- 1 stk mozzarella
INGREDIENSER DRESSING
Instruksjoner
- Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
- Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
- Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
- Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
- Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
SOMMERSALAT
Julies MatbloggLett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven - med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
Ingen rating
Total tid 30 minutter min
Hva lager du 17. mai, Lunsj, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg, Salat
Porsjoner 2 porsjoner
Ingredienser
INGREDIENSER SALAT
- 1 stk hjertesalat
- 1 stk crispisalat
- 8 - 10 stk store cherrytomater
- 2 - 3 stk nektariner
- 8 - 10 stk Soltørkede cherrytomater
- 2 ss Grønne Lucques oliven
- ¼ stk baguette
- 1 stk mozzarella
INGREDIENSER DRESSING
Instruksjoner
- Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
- Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
- Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
- Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
- Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!