små sjøkreps (langoustines)
Juleolje*
hvitløk (finhakket)
estragon (finhakket)
ingefær (finhakket)
økologisk sitron
Espelette Chilipulver AOP
Havsalt fra Camargue
Varm ovnen til 240 grader.
Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
Vask sitronen nøye og tørk den.
Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
Bland dette med olivenolje.
Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.
Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.
Server umiddelbart.
Tilberedning
Varm ovnen til 240 grader.
Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
Vask sitronen nøye og tørk den.
Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
Bland dette med olivenolje.
Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.
Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.
Server umiddelbart.
ingredienser
små sjøkreps (langoustines)
Juleolje*
hvitløk (finhakket)
estragon (finhakket)
ingefær (finhakket)
økologisk sitron
Espelette Chilipulver AOP
Havsalt fra Camargue