Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SMÅ SJØKREPS MED URTEDRESSING

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

16

små sjøkreps (langoustines)

4 ss

Juleolje*

1 ts

hvitløk (finhakket)

1 ts

estragon (finhakket)

1 ts

ingefær (finhakket)

0.5

økologisk sitron

Espelette Chilipulver AOP

Havsalt fra Camargue

1. 

Varm ovnen til 240 grader.


2. 

Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.


3. 

Vask sitronen nøye og tørk den.


4. 

Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.


5. 

Bland dette med olivenolje.


6. 

Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.


7. 

Ha de i ovnen i maks 2 minutter.


8. 

Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.


9. 

Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.


10. 

Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.


11. 

Server umiddelbart.


Tilberedning

1. 

Varm ovnen til 240 grader.


2. 

Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.


3. 

Vask sitronen nøye og tørk den.


4. 

Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.


5. 

Bland dette med olivenolje.


6. 

Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.


7. 

Ha de i ovnen i maks 2 minutter.


8. 

Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.


9. 

Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.


10. 

Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.


11. 

Server umiddelbart.


ingredienser

16

små sjøkreps (langoustines)

4 ss

Juleolje*

1 ts

hvitløk (finhakket)

1 ts

estragon (finhakket)

1 ts

ingefær (finhakket)

0.5

økologisk sitron

Espelette Chilipulver AOP

Havsalt fra Camargue

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter