Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Tilberedning garnityr
Finhakk hvitløken og fjern bladene fra timianstilken
Vask stein- og aromasoppen og del de i 4. Del kantarellene og sjampinjongen i 2
Skrell rotgrønnsakene og pastinakken og skjær de i 4. Del kålrotskiven og selleriroten i 4. Forvell rotgrønnsakene
Fres den finhakkede hvitløken i en middels varm panne i 1 minutt, deretter tilsett all soppen og timianen med 1 ss Hverdagsolje og 1 ss smør og stek i knappe 30 sekunder
Varm opp rotgrønnsakene med soppen i 1 til 2 minutter på middels varme
Saus tilberedning
Vask og skjær soppen i grove biter
Finhakk sjalottløken og fres de i en stekepanne med 2 ss Hverdagsolje og 1 ss smør, før du tilsetter all soppen. Stek på middels varme i 5 minutter
Tilsett hvitvinen og laurbærbladene og la det småkoke i 3 minutter
Tilsett melk og fløte og la det fortsette å småkoke i 20 minutter
Når sausen er ferdigkokt, kjør den glatt og sil
Anretning
Fordel garnityren, all soppen og rotgrønnsakene i 4 dype tallerkener
Ringle 1 ss Balsamico med hvit trøffel over hver porsjon
Varm opp sausen og miks den på nytt med en stavmikser for å få mest mulig skum. Fordel det så over hver tallerken
Før servering, ringle 1 ts Olivenolje med hvit trøffel over
Finhakk hvitløken og fjern bladene fra timianstilken
Vask stein- og aromasoppen og del de i 4. Del kantarellene og sjampinjongen i 2
Skrell rotgrønnsakene og pastinakken og skjær de i 4. Del kålrotskiven og selleriroten i 4. Forvell rotgrønnsakene
Fres den finhakkede hvitløken i en middels varm panne i 1 minutt, deretter tilsett all soppen og timianen med 1 ss Hverdagsolje og 1 ss smør og stek i knappe 30 sekunder
Varm opp rotgrønnsakene med soppen i 1 til 2 minutter på middels varme
Saus tilberedning
Vask og skjær soppen i grove biter
Finhakk sjalottløken og fres de i en stekepanne med 2 ss Hverdagsolje og 1 ss smør, før du tilsetter all soppen. Stek på middels varme i 5 minutter
Tilsett hvitvinen og laurbærbladene og la det småkoke i 3 minutter
Tilsett melk og fløte og la det fortsette å småkoke i 20 minutter
Når sausen er ferdigkokt, kjør den glatt og sil
Anretning
Fordel garnityren, all soppen og rotgrønnsakene i 4 dype tallerkener
Ringle 1 ss Balsamico med hvit trøffel over hver porsjon
Varm opp sausen og miks den på nytt med en stavmikser for å få mest mulig skum. Fordel det så over hver tallerken
Før servering, ringle 1 ts Olivenolje med hvit trøffel over