Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Skrei med tapenade dressing

SKREI MED TAPENADEDRESSING

Olivier Pean
I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
Ingen rating
Forberedelsestid 40 minutter
Koketid 15 minutter
Total tid 55 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
  • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
  • Forvarm ovnen til rundt 180°C
  • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
  • Ha dressingen over skreien før servering
    Skrei med tapenade dressing

TIPS: Server med kokte poteter

*Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

    Tid Under 1 time
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    Skrei med tapenade dressing

    SKREI MED TAPENADEDRESSING

    Olivier Pean
    I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
    Ingen rating
    Forberedelsestid 40 minutter
    Koketid 15 minutter
    Total tid 55 minutter
    Hva lager du Middag
    Porsjoner 4 porsjoner

    Instruksjoner
     

    • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
    • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
    • Forvarm ovnen til rundt 180°C
    • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
    • Ha dressingen over skreien før servering
      Skrei med tapenade dressing

    TIPS: Server med kokte poteter

    *Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

      Tid Under 1 time
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!