I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
skreistykker – ca. 200 g pr person
Havsalt fra Camargue
Intens olivenolje
Balsamico med tomat & basilikum
Sort olivenpaté med timian
Sort pepper - nykvernet
Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
Forvarm ovnen til rundt 180°C
Stek skreien i ca. 10-15 minutter
Ha dressingen over skreien før servering
*Balsamico med tomat og basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple
Tilberedning
Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
Forvarm ovnen til rundt 180°C
Stek skreien i ca. 10-15 minutter
Ha dressingen over skreien før servering
*Balsamico med tomat og basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple
ingredienser
skreistykker – ca. 200 g pr person
Havsalt fra Camargue
Intens olivenolje
Balsamico med tomat & basilikum
Sort olivenpaté med timian
Sort pepper - nykvernet
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 109
kr 139
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 109
kr 139