SKREI MED TAPENADEDRESSING

I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
Skrei med tapenade dressing
Forberedelsestid 40 minutter
Koketid 15 minutter
Total tid 55 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
  • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
  • Forvarm ovnen til rundt 180°C
  • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
  • Ha dressingen over skreien før servering
    Skrei med tapenade dressing

TIPS: Server med kokte poteter

*Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

    Olivier Pean

    Tilberedning
     

    • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
    • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
    • Forvarm ovnen til rundt 180°C
    • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
    • Ha dressingen over skreien før servering
      Skrei med tapenade dressing

    TIPS: Server med kokte poteter

    *Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

      Olivier Pean
      Loading...