Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SKREI CARPACCIO MED HODEKÅL

Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Middag
Enkel
4

Porsjoner

Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett

300 g

skreifileter

2 ss

balansert olivenolje

0.5

sitron – saften

2 ss

Sennep med honning

10

valnøtter

1 bunt

gressløk

nykvernet Hvitt pepper

1

liten hodekål

1 ss

Balsamico med tomat og basilikum

Urtesalt til fisk

1 bunt

gressløk

10

valnøtter

1. 

Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig


2. 

Strimle hodekålen i tynne skiver


3. 

Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper


4. 

Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig


5. 

Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten


6. 

Grovhakk valnøttene


7. 

Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter


Tilberedning

1. 

Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig


2. 

Strimle hodekålen i tynne skiver


3. 

Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper


4. 

Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig


5. 

Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten


6. 

Grovhakk valnøttene


7. 

Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter


ingredienser

300 g

skreifileter

2 ss

balansert olivenolje

0.5

sitron – saften

2 ss

Sennep med honning

10

valnøtter

1 bunt

gressløk

nykvernet Hvitt pepper

1

liten hodekål

1 ss

Balsamico med tomat og basilikum

Urtesalt til fisk

1 bunt

gressløk

10

valnøtter

Flere smaksrike

Oppskrifter