SKREI CARPACCIO MED HODEKÅL

Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett
Skrei carpaccio med hodekal
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
  • Strimle hodekålen i tynne skiver
  • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
  • Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
  • Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
  • Grovhakk valnøttene
  • Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
    Skrei carpaccio med hodekal
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

Husk at skreien må være fryst i minst 24 timer før bruk

    Tilberedning
     

    • Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
    • Strimle hodekålen i tynne skiver
    • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
    • Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
    • Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
    • Grovhakk valnøttene
    • Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
      Skrei carpaccio med hodekal
    Olivier Pean
    Loading...