Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Skrei carpaccio med hodekal

SKREI CARPACCIO MED HODEKÅL

Olivier Pean
Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett
Ingen rating
Hva lager du Forrett, Lunsj, Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

Husk at skreien må være fryst i minst 24 timer før bruk

    Instruksjoner
     

    • Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
    • Strimle hodekålen i tynne skiver
    • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
    • Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
    • Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
    • Grovhakk valnøttene
    • Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
      Skrei carpaccio med hodekal
    Tid Under 30 min
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    Skrei carpaccio med hodekal

    SKREI CARPACCIO MED HODEKÅL

    Olivier Pean
    Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett
    Ingen rating
    Hva lager du Forrett, Lunsj, Middag
    Porsjoner 4 porsjoner

    Ingredienser
      

    Husk at skreien må være fryst i minst 24 timer før bruk

      Instruksjoner
       

      • Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
      • Strimle hodekålen i tynne skiver
      • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
      • Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
      • Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
      • Grovhakk valnøttene
      • Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
        Skrei carpaccio med hodekal
      Tid Under 30 min
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!