Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett
Frisk og lett rett. Perfekt som både lunsj og forrett
skreifileter
balansert olivenolje
sitron – saften
Sennep med honning
valnøtter
gressløk
nykvernet Hvitt pepper
liten hodekål
Balsamico med tomat og basilikum
Urtesalt til fisk
gressløk
valnøtter
Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
Strimle hodekålen i tynne skiver
Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
Grovhakk valnøttene
Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
Tilberedning
Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
Strimle hodekålen i tynne skiver
Bland sammen Balsamico med tomat og basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
Grovhakk valnøttene
Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
ingredienser
skreifileter
balansert olivenolje
sitron – saften
Sennep med honning
valnøtter
gressløk
nykvernet Hvitt pepper
liten hodekål
Balsamico med tomat og basilikum
Urtesalt til fisk
gressløk
valnøtter