Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.
Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.
smør
sukker
gjær
H-melk
vann
mel
kardemomme
egg
kremost
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Ha det tørre i bakebollen.
Tilsett melk og vann.
Deretter ha i smør som er kuttet i terninger.
La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter.
Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så og slå den sammen igjen.
Bak ut deigen til boller, trykk dem flate, og ordne en grop i midten.
Pensle de med sammenpisket egg.
Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til).
Stek på 200 grader til de er ferdig (ca 10-15 min).
Avkjøl på rist.
Ha alt i en bolle.
Visp godt sammen.
Ha så i sprøytepose.
Sprøyt Pistasjkrem i midten av hvetebollen.
Ha på melis rundt, og strø over hakkede pistasjnøtter.
Tilberedning
Ha det tørre i bakebollen.
Tilsett melk og vann.
Deretter ha i smør som er kuttet i terninger.
La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter.
Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så og slå den sammen igjen.
Bak ut deigen til boller, trykk dem flate, og ordne en grop i midten.
Pensle de med sammenpisket egg.
Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til).
Stek på 200 grader til de er ferdig (ca 10-15 min).
Avkjøl på rist.
Ha alt i en bolle.
Visp godt sammen.
Ha så i sprøytepose.
Sprøyt Pistasjkrem i midten av hvetebollen.
Ha på melis rundt, og strø over hakkede pistasjnøtter.
ingredienser
smør
sukker
gjær
H-melk
vann
mel
kardemomme
egg
kremost
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: