Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
OL9F731

SITRUSMARINERT KYLLINGBRYST MED SALAT

Catherine Kluger
En enkel og lett rett som passer like godt en vinterdag som til sommeren. Tilsett gjerne noen av sesongens grønnsaker til salaten.
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 1 %s t 30 minutter
Hva lager du Lunsj, Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Legg kyllingbrystene på ett brett, gjerne mellom to bakeark, og klem de flate
  • Lag marinaden med saften og skallet av sitrusfruktene, olivenolje, litt salt og kryddermiks til marinader og gryteretter
  • Ha kylling og marinade i en bolle og la det marinere i kjøleskapet i alt fra 1 time til en hel dag
  • Varm opp olivenolje i en stekepanne, ha i kyllingen og sjalottløken og stek på høy varme i 3 minutter på hver side
  • Bland alle ingrediensene til salaten. Lag en dressing av mandarinsaften, balsamicoeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper
  • Ta kyllingen ut av pannen og legg til side. Hell marinaden i pannen og la den redusere
  • Når marinaden har redusert en stund og blitt tykkere, ha kyllingen tilbake i pannen og varm den opp
  • Server umiddelbart sammen med salaten. Smak til med litt ekstra kryddermiks om ønskelig
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

OL9F731

SITRUSMARINERT KYLLINGBRYST MED SALAT

Catherine Kluger
En enkel og lett rett som passer like godt en vinterdag som til sommeren. Tilsett gjerne noen av sesongens grønnsaker til salaten.
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 1 %s t 30 minutter
Hva lager du Lunsj, Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Legg kyllingbrystene på ett brett, gjerne mellom to bakeark, og klem de flate
  • Lag marinaden med saften og skallet av sitrusfruktene, olivenolje, litt salt og kryddermiks til marinader og gryteretter
  • Ha kylling og marinade i en bolle og la det marinere i kjøleskapet i alt fra 1 time til en hel dag
  • Varm opp olivenolje i en stekepanne, ha i kyllingen og sjalottløken og stek på høy varme i 3 minutter på hver side
  • Bland alle ingrediensene til salaten. Lag en dressing av mandarinsaften, balsamicoeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper
  • Ta kyllingen ut av pannen og legg til side. Hell marinaden i pannen og la den redusere
  • Når marinaden har redusert en stund og blitt tykkere, ha kyllingen tilbake i pannen og varm den opp
  • Server umiddelbart sammen med salaten. Smak til med litt ekstra kryddermiks om ønskelig
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!