Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
Olivenolje med sitrusfrukt
mel
sukker
bakepulver
appelsin
egg
smør (til formen)
melis til pynt
Forvarm ovnen til 180°C. Pisk egg og sukker hvitt. Riv appelsinskallet og skvis ut juicen av appelsinen
Tilsett mel, bakepulver, appelsinjuice og Olivenolje med sitrusfrukt. Til slutt bland inn appelsinskallet
Smør formen og hell i kakerøren
Stek i 30 – 40 minutter, avhengig av størrelsen på kakeformen. Sjekk med en kniv om kaken er gjennomstekt. Avkjøl i 10 minutter før kaken tas ut av formen
Dryss melis over til pynt
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180°C. Pisk egg og sukker hvitt. Riv appelsinskallet og skvis ut juicen av appelsinen
Tilsett mel, bakepulver, appelsinjuice og Olivenolje med sitrusfrukt. Til slutt bland inn appelsinskallet
Smør formen og hell i kakerøren
Stek i 30 – 40 minutter, avhengig av størrelsen på kakeformen. Sjekk med en kniv om kaken er gjennomstekt. Avkjøl i 10 minutter før kaken tas ut av formen
Dryss melis over til pynt
ingredienser
Olivenolje med sitrusfrukt
mel
sukker
bakepulver
appelsin
egg
smør (til formen)
melis til pynt