SITRUSKAKE

Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
header sitruskake

Produkter Brukt I Denne Oppskriften:

Forberedelsestid 15 minutes
Koketid 40 minutes
Avkjøl 10 minutes
Total tid 1 %s t 5 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Bakst, Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180°C. Pisk egg og sukker hvitt. Riv appelsinskallet og skvis ut juicen av appelsinen
  • Tilsett mel, bakepulver, appelsinjuice og Olivenolje med sitrusfrukt. Til slutt bland inn appelsinskallet
  • Smør formen og hell i kakerøren
  • Stek i 30 – 40 minutter, avhengig av størrelsen på kakeformen. Sjekk med en kniv om kaken er gjennomstekt. Avkjøl i 10 minutter før kaken tas ut av formen
  • Dryss melis over til pynt
    IMG sitruskake

Ingredienser

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180°C. Pisk egg og sukker hvitt. Riv appelsinskallet og skvis ut juicen av appelsinen
  • Tilsett mel, bakepulver, appelsinjuice og Olivenolje med sitrusfrukt. Til slutt bland inn appelsinskallet
  • Smør formen og hell i kakerøren
  • Stek i 30 – 40 minutter, avhengig av størrelsen på kakeformen. Sjekk med en kniv om kaken er gjennomstekt. Avkjøl i 10 minutter før kaken tas ut av formen
  • Dryss melis over til pynt
    IMG sitruskake