Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering
Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering