SICHUAN AGURKSALAT

Spennende vri på agurksalat med Sherryeddik og Gin Tonic balsamico
DSC
Forberedelsestid 20 minutter
1 %s t
Total tid 1 %s t 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Salat, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
  • Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
  • Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
  • Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering
    DSC
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
  • Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
  • Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
  • Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering
    DSC
Olivier Pean
Loading...