Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
selleri
eggehvite
Sennep med honning
sitronsaft
H-melk
kremfløte
gelatinplate
Trøffelsalt
Olivenolje med hvit trøffel
Balsamico med hvit trøffel
regnbuegulrøtter
selleristenger
Ha gelatinplatene i kaldt vann
Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
Pisk opp kremfløten og sett til side
Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
Dander gulrøttene over kremen før servering
Tilberedning
Ha gelatinplatene i kaldt vann
Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
Pisk opp kremfløten og sett til side
Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
Dander gulrøttene over kremen før servering
ingredienser
selleri
eggehvite
Sennep med honning
sitronsaft
H-melk
kremfløte
gelatinplate
Trøffelsalt
Olivenolje med hvit trøffel
Balsamico med hvit trøffel
regnbuegulrøtter
selleristenger
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 129
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 129