Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Bilde

SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL

Olivier Pean
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha gelatinplatene i kaldt vann
  • Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
  • Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
  • Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
  • Pisk opp kremfløten og sett til side
  • Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
  • Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
  • Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
  • Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
  • Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
  • Dander gulrøttene over kremen før servering
    Bilde
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Bilde

SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL

Olivier Pean
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha gelatinplatene i kaldt vann
  • Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
  • Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
  • Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
  • Pisk opp kremfløten og sett til side
  • Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
  • Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
  • Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
  • Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
  • Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
  • Dander gulrøttene over kremen før servering
    Bilde
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!