SCONES MED LEMON CURD

Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
olivenlunden oppskrifter bakst scones lemoncurd mangobalsamico hverdagsolje
Total tid 1 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Bakst, Frokost

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle
  • Tilsett deretter romtemperert smør, melk, mangobalsamico, egg, sitronskall og hverdagsolje
  • Rør sammen deigen, men ikke jobb for mye med den
  • Ha et tynt lag hvetemel over arbeidsbordet
  • Kjevle forsiktig deigen til den er 2 cm tykk. Bruk en kniv og del deigen i 10 - 12 biter
  • Ha disse på et stekebrett med et bakepapir
  • Stek i 12 - 15 minutter
  • Del scones i to og server med lemon curd eller ønsket tilbehør

Merknader

*Lemon curd kan erstattes av syltetøy eller sjokoladekrem

Ingredienser

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle
  • Tilsett deretter romtemperert smør, melk, mangobalsamico, egg, sitronskall og hverdagsolje
  • Rør sammen deigen, men ikke jobb for mye med den
  • Ha et tynt lag hvetemel over arbeidsbordet
  • Kjevle forsiktig deigen til den er 2 cm tykk. Bruk en kniv og del deigen i 10 - 12 biter
  • Ha disse på et stekebrett med et bakepapir
  • Stek i 12 - 15 minutter
  • Del scones i to og server med lemon curd eller ønsket tilbehør

Merknader

*Lemon curd kan erstattes av syltetøy eller sjokoladekrem
Loading...