Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
hvetemel
bakepulver
Mangobalsamico
salt
Hverdagsolje
romtemperert smør
egg
melk
økologisk sitron - skallet
Lemon curd*
Forvarm ovnen til 200 grader
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle
Tilsett deretter romtemperert smør, melk, mangobalsamico, egg, sitronskall og hverdagsolje
Rør sammen deigen, men ikke jobb for mye med den
Ha et tynt lag hvetemel over arbeidsbordet
Kjevle forsiktig deigen til den er 2 cm tykk. Bruk en kniv og del deigen i 10 - 12 biter
Ha disse på et stekebrett med et bakepapir
Stek i 12 - 15 minutter
Del scones i to og server med lemon curd eller ønsket tilbehør
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 grader
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle
Tilsett deretter romtemperert smør, melk, mangobalsamico, egg, sitronskall og hverdagsolje
Rør sammen deigen, men ikke jobb for mye med den
Ha et tynt lag hvetemel over arbeidsbordet
Kjevle forsiktig deigen til den er 2 cm tykk. Bruk en kniv og del deigen i 10 - 12 biter
Ha disse på et stekebrett med et bakepapir
Stek i 12 - 15 minutter
Del scones i to og server med lemon curd eller ønsket tilbehør
ingredienser
hvetemel
bakepulver
Mangobalsamico
salt
Hverdagsolje
romtemperert smør
egg
melk
økologisk sitron - skallet
Lemon curd*