Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn
Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
Smak til med havsalt og pepper
Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn
Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene
Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
Ha dressingen over feldsalaten
Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
Tilberedning
Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn
Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
Smak til med havsalt og pepper
Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn
Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene
Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
Ha dressingen over feldsalaten
Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
Ingridienser
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 339
kr 119
kr 109
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 339
kr 119
kr 109
kr 109