SALAT MED VARM CHÈVRE

Lun og smaksrik salat - perfekt til de friske høstdagene
Salat varm chevre
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 15 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

SALAT

  • Skrell gulrøttene og bruk en mandolin eller ostehøvel for å lage gulrotspaghetti
  • Ha Hverdagsoljen i en stekepanne og la gulrøttene surre i 3-4 minutter på lav varme med lokk
  • Smak til med havsalt og sett til side på et brett
  • Del eplet i to og del det så i tynne skiver
  • Grovhakk valnøttene

BRØDSKIVER

  • Varm opp ovnen til 200 grader
  • Gni brødskivene inn med hvitløkfeddene
  • Skjær osten i skiver på 1 cm og ha dem på brødskivene
  • Ringle et par dråper med Hverdagsolje over
  • Stek dem i 15 minutter

PERSILLEDRESSING

  • Vask og finhakk bladpersillen
  • Ha sennep, balsamico og havsalt i en bolle og bland sammen. Tilsett så Høstolje
  • Tilsett frisésalaten og bladpersille i dressingen. Bland forsiktig om

ANRETNING

  • Dander salat- og persilledressingen, epleskivene og gulrotspaghettiene på en tallerken
  • Ha resten av den finhakkede persillen og valnøttene over
  • Anrette til slutt tre stk toast med chèvre over salaten, per porsjon
  • Smak til med sort pepper og server med en gang
    Salat varm chevre
Olivier Pean

Tilberedning
 

SALAT

  • Skrell gulrøttene og bruk en mandolin eller ostehøvel for å lage gulrotspaghetti
  • Ha Hverdagsoljen i en stekepanne og la gulrøttene surre i 3-4 minutter på lav varme med lokk
  • Smak til med havsalt og sett til side på et brett
  • Del eplet i to og del det så i tynne skiver
  • Grovhakk valnøttene

BRØDSKIVER

  • Varm opp ovnen til 200 grader
  • Gni brødskivene inn med hvitløkfeddene
  • Skjær osten i skiver på 1 cm og ha dem på brødskivene
  • Ringle et par dråper med Hverdagsolje over
  • Stek dem i 15 minutter

PERSILLEDRESSING

  • Vask og finhakk bladpersillen
  • Ha sennep, balsamico og havsalt i en bolle og bland sammen. Tilsett så Høstolje
  • Tilsett frisésalaten og bladpersille i dressingen. Bland forsiktig om

ANRETNING

  • Dander salat- og persilledressingen, epleskivene og gulrotspaghettiene på en tallerken
  • Ha resten av den finhakkede persillen og valnøttene over
  • Anrette til slutt tre stk toast med chèvre over salaten, per porsjon
  • Smak til med sort pepper og server med en gang
    Salat varm chevre
Olivier Pean
Loading...