LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED TOMAT, MOZZARELLA OG ANJOS

En frisk og balansert salat der sødmen fra tomater møter kremet mozzarella og intense ansjoser. Enkel å lage, men full av smak – perfekt som forrett, lett lunsj eller til et sommerbord i solen.

Tilberedning: 15 minutter
Totaltid: 15 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Salat
Enkel
4

Porsjoner

En frisk og balansert salat der sødmen fra tomater møter kremet mozzarella og intense ansjoser. Enkel å lage, men full av smak – perfekt som forrett, lett lunsj eller til et sommerbord i solen.

6

tomater

1

mozzarella

11

ansjos

4 ss

Olivenolje med persille*

3

fedd hvitløk

2 ss

Balsamico med calamansi

Urtesalt til salat og pasta 

Nykvernet sort pepper

Persilleblad til pynt

En frisk og balansert salat der sødmen fra tomater møter kremet mozzarella og intense ansjoser. Enkel å lage, men full av smak – perfekt som forrett, lett lunsj eller til et sommerbord i solen.

1. 

Press hvitløksfedd og bland sammen med Balsamico med calamansi, og tilsett Olivenolje med persille. 


2. 

Skjær tomatene i skiver og riv mozzarellaen i grove biter.


3. 

Legg tomater og mozzarella utover et fat, og fordel ansjosfiletene over.


4. 

Ringle over persilledressingen, og smak til med litt urtesalt og nykvernet sort pepper.


5. 

*Tips: Du kan også bruke en mild og fruktig olivenolje, for eksempel «Sommerolje». Miks den med en halv bunt finhakket bladpersille for en frisk variant.


Tilberedning

1. 

Press hvitløksfedd og bland sammen med Balsamico med calamansi, og tilsett Olivenolje med persille. 


2. 

Skjær tomatene i skiver og riv mozzarellaen i grove biter.


3. 

Legg tomater og mozzarella utover et fat, og fordel ansjosfiletene over.


4. 

Ringle over persilledressingen, og smak til med litt urtesalt og nykvernet sort pepper.


5. 

*Tips: Du kan også bruke en mild og fruktig olivenolje, for eksempel «Sommerolje». Miks den med en halv bunt finhakket bladpersille for en frisk variant.


ingredienser

6

tomater

1

mozzarella

11

ansjos

4 ss

Olivenolje med persille*

3

fedd hvitløk

2 ss

Balsamico med calamansi

Urtesalt til salat og pasta 

Nykvernet sort pepper

Persilleblad til pynt

En frisk og balansert salat der sødmen fra tomater møter kremet mozzarella og intense ansjoser. Enkel å lage, men full av smak – perfekt som forrett, lett lunsj eller til et sommerbord i solen.

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer