Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.

4 never

ruccolasalat

4 små never

jordbær

Parmesan
4 ss

mild olivenolje

2 ss

Pasjonsfruktbalsamico

nykvernet Hvitt Kampotpepper

Urtesalt til salat & pasta

1. 

Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side


2. 

Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat og pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side


3. 

Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat


4. 

Avslutt med å ringle dressingen over salaten


Tilberedning

1. 

Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side


2. 

Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat og pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side


3. 

Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat


4. 

Avslutt med å ringle dressingen over salaten


ingredienser

4 never

ruccolasalat

4 små never

jordbær

Parmesan
4 ss

mild olivenolje

2 ss

Pasjonsfruktbalsamico

nykvernet Hvitt Kampotpepper

Urtesalt til salat & pasta

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter