SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.
DSC
30 minutes
Total tid 30 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett, Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
  • Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
  • Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
  • Avslutt med å ringle dressingen over salaten
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
  • Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
  • Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
  • Avslutt med å ringle dressingen over salaten
    DSC
Olivier Pean