Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
Hell dressingen over salaten
Tips: Jordbærbalsamico kan erstattes med Vellagret hvit balsamico
Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
Hell dressingen over salaten
Tips: Jordbærbalsamico kan erstattes med Vellagret hvit balsamico