SALAT MED JORDBÆR OG ASPARGES

Prøv vår nydelige sommersalat med friske og smaksrike ingredienser
DSC
Forberedelsestid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
  • Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
  • Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
  • Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
  • Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
  • Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
  • Hell dressingen over salaten
    DSC

Tips: Jordbærbalsamico kan erstattes med Vellagret hvit balsamico

    Olivier Pean

    Tilberedning
     

    • Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
    • Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
    • Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
    • Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
    • Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
    • Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
    • Hell dressingen over salaten
      DSC

    Tips: Jordbærbalsamico kan erstattes med Vellagret hvit balsamico

      Olivier Pean
      Loading...