Smakfull pastasalat med stekt sopp, blåbær og balsamico med tranebær. Nydelig matpakkesalat til lunsj!
Smakfull pastasalat med stekt sopp, blåbær og balsamico med tranebær. Nydelig matpakkesalat til lunsj!
Fiori pasta
Hverdagsolje
sopp, gjerne champignong
hvitløksfedd
blåbær
crispisalat
bladpersille
Høstolje
Balsamico med tranebær
Urtesalt til salat pasta
liten neve tørkede tranebær
Nykvernet sort pepper
Kok pasta etter anvisningen på pakken og ha den over i en stor salatbolle når den er ferdig kokt.
Skyll soppen og skjær den i tynne skiver. Finhakk hvitløken og grovhakk persillebladene.
Varm opp 3 ss Hverdagsolje i en stepepanne. Stek hvitløk og tilsett deretter halvparten av soppen, 1 ss Balsamico med tranebær, 1 håndfull blåbær og 1 neve grovhakkede persilleblader. Stek i et par minutter.
Fjern fra varmen og smak til med rikelig nykvernet sort pepper og Urtesalt til salat og pasta.
Bland grønn salat sammen med den kokte pastaen og ringle over 4 ss olivenolje. Bland godt.
Tilsett deretter den stekte sopp og blåbærblandingen.
Før servering dander med resten av den skivede soppen, ferske blåbær, bladpersille og tørkede tranebær.
Lag en dressing med 2 ss olivenolje og 2 ss Balsamico med tranebærtranebær. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.
Hell dressingen over salaten og bland godt.
Tilberedning
Kok pasta etter anvisningen på pakken og ha den over i en stor salatbolle når den er ferdig kokt.
Skyll soppen og skjær den i tynne skiver. Finhakk hvitløken og grovhakk persillebladene.
Varm opp 3 ss Hverdagsolje i en stepepanne. Stek hvitløk og tilsett deretter halvparten av soppen, 1 ss Balsamico med tranebær, 1 håndfull blåbær og 1 neve grovhakkede persilleblader. Stek i et par minutter.
Fjern fra varmen og smak til med rikelig nykvernet sort pepper og Urtesalt til salat og pasta.
Bland grønn salat sammen med den kokte pastaen og ringle over 4 ss olivenolje. Bland godt.
Tilsett deretter den stekte sopp og blåbærblandingen.
Før servering dander med resten av den skivede soppen, ferske blåbær, bladpersille og tørkede tranebær.
Lag en dressing med 2 ss olivenolje og 2 ss Balsamico med tranebærtranebær. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.
Hell dressingen over salaten og bland godt.
ingredienser
Fiori pasta
Hverdagsolje
sopp, gjerne champignong
hvitløksfedd
blåbær
crispisalat
bladpersille
Høstolje
Balsamico med tranebær
Urtesalt til salat pasta
liten neve tørkede tranebær
Nykvernet sort pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 119
kr 179
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 119
kr 179