Frist for å varene før julaften var 16. des! - Klikk & Hent er midlertidig stengt i flere butikker grunnet stor pågang.

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PASTASALAT MED BLÅBÆR OG SOPP

Smakfull pastasalat med stekt sopp, blåbær og balsamico med tranebær. Nydelig matpakkesalat til lunsj!

Totaltid: 30 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Smakfull pastasalat med stekt sopp, blåbær og balsamico med tranebær. Nydelig matpakkesalat til lunsj!

1 pk

Fiori pasta 

3 ss

Hverdagsolje

6

sopp, gjerne champignong

4

hvitløksfedd

125 g

blåbær

1

crispisalat

1 neve

bladpersille

4 ss

Høstolje

3 ss

Balsamico med tranebær

Urtesalt til salat pasta  

1

liten neve tørkede tranebær

Nykvernet sort pepper 

1. 

Kok pasta etter anvisningen på pakken og ha den over i en stor salatbolle når den er ferdig kokt.


2. 

Skyll soppen og skjær den i tynne skiver. Finhakk hvitløken og grovhakk persillebladene.


3. 

Varm opp 3 ss Hverdagsolje i en stepepanne. Stek hvitløk og tilsett deretter halvparten av soppen, 1 ss Balsamico med tranebær, 1 håndfull blåbær og 1 neve grovhakkede persilleblader. Stek i et par minutter.


4. 

Fjern fra varmen og smak til med rikelig nykvernet sort pepper og Urtesalt til salat og pasta.


5. 

Bland grønn salat sammen med den kokte pastaen og ringle over 4 ss olivenolje. Bland godt.

 


6. 

Tilsett deretter den stekte sopp og blåbærblandingen.


7. 

Før servering dander med resten av den skivede soppen, ferske blåbær, bladpersille og tørkede tranebær.


8. 

Lag en dressing med 2 ss olivenolje og 2 ss Balsamico med tranebærtranebær. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper. 


9. 

Hell dressingen over salaten og bland godt. 


Tilberedning

1. 

Kok pasta etter anvisningen på pakken og ha den over i en stor salatbolle når den er ferdig kokt.


2. 

Skyll soppen og skjær den i tynne skiver. Finhakk hvitløken og grovhakk persillebladene.


3. 

Varm opp 3 ss Hverdagsolje i en stepepanne. Stek hvitløk og tilsett deretter halvparten av soppen, 1 ss Balsamico med tranebær, 1 håndfull blåbær og 1 neve grovhakkede persilleblader. Stek i et par minutter.


4. 

Fjern fra varmen og smak til med rikelig nykvernet sort pepper og Urtesalt til salat og pasta.


5. 

Bland grønn salat sammen med den kokte pastaen og ringle over 4 ss olivenolje. Bland godt.

 


6. 

Tilsett deretter den stekte sopp og blåbærblandingen.


7. 

Før servering dander med resten av den skivede soppen, ferske blåbær, bladpersille og tørkede tranebær.


8. 

Lag en dressing med 2 ss olivenolje og 2 ss Balsamico med tranebærtranebær. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper. 


9. 

Hell dressingen over salaten og bland godt. 


ingredienser

1 pk

Fiori pasta 

3 ss

Hverdagsolje

6

sopp, gjerne champignong

4

hvitløksfedd

125 g

blåbær

1

crispisalat

1 neve

bladpersille

4 ss

Høstolje

3 ss

Balsamico med tranebær

Urtesalt til salat pasta  

1

liten neve tørkede tranebær

Nykvernet sort pepper 

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer