medium fennikler
liten rødløk
Balsamico med jordbær
Balsamico med granateple
Jordbær kombucha
eplesidereddik
jordbær
ruccola
mild Grand Cru olivenolje
honning eller annet valgfritt søtningsmiddel
havsalt
nykvernet sort pepper
geitost eller vegansk feta (valgfritt)
ristet brød (valgfritt)
Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del resten i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
Bland Balsamico med jordbær, Balsamico med granateple, jordbær kombucha og eplesidereddik i en bolle og ha i fennikelskivene og løkskivene. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
Flytt alt over i et stort glass med lokk og la det hvile i 30 minutter, vend hvert 10 minutt
Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
Sil av laken av de syltede fenniklene. Ta vare på laken!
Visp sammen laken fra de syltede fenniklene, mild Grand Cru olivenolje og ønsket søtningsmiddel. Smak til med salt og pepper
Ha syltede fennikler og løk, ruccola og jordbærskiver i en stor bolle. Hell over vinaigretten og bland alt sammen
Dander salaten på et fat eller en grunn bolle, brekk opp fetaosten og dryss over. Ringle over mild Grand Cru olivenolje og server med ristet brød
Tilberedning
Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del resten i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
Bland Balsamico med jordbær, Balsamico med granateple, jordbær kombucha og eplesidereddik i en bolle og ha i fennikelskivene og løkskivene. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
Flytt alt over i et stort glass med lokk og la det hvile i 30 minutter, vend hvert 10 minutt
Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
Sil av laken av de syltede fenniklene. Ta vare på laken!
Visp sammen laken fra de syltede fenniklene, mild Grand Cru olivenolje og ønsket søtningsmiddel. Smak til med salt og pepper
Ha syltede fennikler og løk, ruccola og jordbærskiver i en stor bolle. Hell over vinaigretten og bland alt sammen
Dander salaten på et fat eller en grunn bolle, brekk opp fetaosten og dryss over. Ringle over mild Grand Cru olivenolje og server med ristet brød
ingredienser
medium fennikler
liten rødløk
Balsamico med jordbær
Balsamico med granateple
Jordbær kombucha
eplesidereddik
jordbær
ruccola
mild Grand Cru olivenolje
honning eller annet valgfritt søtningsmiddel
havsalt
nykvernet sort pepper
geitost eller vegansk feta (valgfritt)
ristet brød (valgfritt)