RUCCOLASALAT MED SYLTET FENNIKEL & JORDBÆR
Ingen rating
Ingredienser
SYLTET FENNIKEL OG LØK
- 30 ml Jordbærbalsamico
- 15 ml Granateplebalsamico
- 25 ml Jordbær Kombucha
- 30 ml Eplesidereddik
- 2 stk medium fennikler
- ½ stk liten rødløk
SALAT
Instruksjoner
SYLTEDE FENNIKLER
- Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del de i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
- Bland fennikelskivene og løkskivene med ingrediensene til laken i en bolle. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
- Flytt alt over i en ikke reaktiv beholder med lokk og la det hvile i 30 minutter, rist hvert 10 minutt
SALATEN
- Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
- Så snart de syltede fenniklene er klare, sil av laken fra fenniklene. Ta vare på laken!
VINAIGRETTEN
- Visp inn laken fra de syltede fenniklene, tilsett Liá olivenolje og ønsket søtningsmiddel
- Smak til med salt og pepper
SETT SAMMEN SALATEN
- Bruk en stor eller grunn bolle, tilsett syltede fennikler og løk, bland inn ruccola og jordbærskiver, hell over vinaigretten og bland alt sammen
- Ringle over Lía olivenolje og server med ristet brød
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
RUCCOLASALAT MED SYLTET FENNIKEL & JORDBÆR
Ingen rating
Ingredienser
SYLTET FENNIKEL OG LØK
- 30 ml Jordbærbalsamico
- 15 ml Granateplebalsamico
- 25 ml Jordbær Kombucha
- 30 ml Eplesidereddik
- 2 stk medium fennikler
- ½ stk liten rødløk
SALAT
Instruksjoner
SYLTEDE FENNIKLER
- Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del de i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
- Bland fennikelskivene og løkskivene med ingrediensene til laken i en bolle. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
- Flytt alt over i en ikke reaktiv beholder med lokk og la det hvile i 30 minutter, rist hvert 10 minutt
SALATEN
- Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
- Så snart de syltede fenniklene er klare, sil av laken fra fenniklene. Ta vare på laken!
VINAIGRETTEN
- Visp inn laken fra de syltede fenniklene, tilsett Liá olivenolje og ønsket søtningsmiddel
- Smak til med salt og pepper
SETT SAMMEN SALATEN
- Bruk en stor eller grunn bolle, tilsett syltede fennikler og løk, bland inn ruccola og jordbærskiver, hell over vinaigretten og bland alt sammen
- Ringle over Lía olivenolje og server med ristet brød
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!