Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del de i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
Bland fennikelskivene og løkskivene med ingrediensene til laken i en bolle. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
Flytt alt over i en ikke reaktiv beholder med lokk og la det hvile i 30 minutter, rist hvert 10 minutt
Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
Så snart de syltede fenniklene er klare, sil av laken fra fenniklene. Ta vare på laken!
Visp inn laken fra de syltede fenniklene, tilsett Liá olivenolje og ønsket søtningsmiddel
Smak til med salt og pepper
Bruk en stor eller grunn bolle, tilsett syltede fennikler og løk, bland inn ruccola og jordbærskiver, hell over vinaigretten og bland alt sammen
Ringle over Lía olivenolje og server med ristet brød
Tilberedning
Fjern det kraftige, ytterste laget av fenniklene og del de i tynne skiver på tvers. Del løken i tynne skiver på tvers
Bland fennikelskivene og løkskivene med ingrediensene til laken i en bolle. Bland varsomt i ett par minutter så fennikelen blir myk
Flytt alt over i en ikke reaktiv beholder med lokk og la det hvile i 30 minutter, rist hvert 10 minutt
Del jordbærene på langs og vask og tørk ruccolaen
Så snart de syltede fenniklene er klare, sil av laken fra fenniklene. Ta vare på laken!
Visp inn laken fra de syltede fenniklene, tilsett Liá olivenolje og ønsket søtningsmiddel
Smak til med salt og pepper
Bruk en stor eller grunn bolle, tilsett syltede fennikler og løk, bland inn ruccola og jordbærskiver, hell over vinaigretten og bland alt sammen
Ringle over Lía olivenolje og server med ristet brød
Ingridienser