LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

ROSMARINBRØD MED OLIVEN OG PISTASJNØTTER

En tradisjonell provencialsk oppskrift på rosmarinbrød med sorte oliven og pistasjnøtter. Nydelig tilbehør til salater, aperitivo, supper og grillmat.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Lunsj, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

En tradisjonell provencialsk oppskrift på rosmarinbrød med sorte oliven og pistasjnøtter. Nydelig tilbehør til salater, aperitivo, supper og grillmat.

3 ss

Olivenolje med rosmarin

180 g

sorte Taggiasca oliven 

180 g

hvetemel

3

egg

2 ts

bakepulver

50 g

parmesan

70 g

pistasjnøtter

1.5 dl

melk

1. 

Sikt melet i en bakebolle og tilsett bakepulveret. Lag en grop i midten og ha oppi egg og rosmarinolje. Tilsett revet parmesan, grovhakkede oliven og pistasjnøtter.


2. 

Tilsett nykvernet sort pepper og havsalt.


3. 

Rør sammen deigen og hell over i en brødform dekket med bakepapir.


4. 

Stek midt i ovnen på 180°C i 35 til 40 minutter.


Tilberedning

1. 

Sikt melet i en bakebolle og tilsett bakepulveret. Lag en grop i midten og ha oppi egg og rosmarinolje. Tilsett revet parmesan, grovhakkede oliven og pistasjnøtter.


2. 

Tilsett nykvernet sort pepper og havsalt.


3. 

Rør sammen deigen og hell over i en brødform dekket med bakepapir.


4. 

Stek midt i ovnen på 180°C i 35 til 40 minutter.


ingredienser

3 ss

Olivenolje med rosmarin

180 g

sorte Taggiasca oliven 

180 g

hvetemel

3

egg

2 ts

bakepulver

50 g

parmesan

70 g

pistasjnøtter

1.5 dl

melk

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer