En tradisjonell provencialsk oppskrift på rosmarinbrød med sorte oliven og pistasjnøtter. Nydelig tilbehør til salater, aperitivo, supper og grillmat.
En tradisjonell provencialsk oppskrift på rosmarinbrød med sorte oliven og pistasjnøtter. Nydelig tilbehør til salater, aperitivo, supper og grillmat.
Olivenolje med rosmarin
sorte Taggiasca oliven
hvetemel
egg
bakepulver
parmesan
pistasjnøtter
melk
Sikt melet i en bakebolle og tilsett bakepulveret. Lag en grop i midten og ha oppi egg og rosmarinolje. Tilsett revet parmesan, grovhakkede oliven og pistasjnøtter.
Tilsett nykvernet sort pepper og havsalt.
Rør sammen deigen og hell over i en brødform dekket med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 180°C i 35 til 40 minutter.
Tilberedning
Sikt melet i en bakebolle og tilsett bakepulveret. Lag en grop i midten og ha oppi egg og rosmarinolje. Tilsett revet parmesan, grovhakkede oliven og pistasjnøtter.
Tilsett nykvernet sort pepper og havsalt.
Rør sammen deigen og hell over i en brødform dekket med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 180°C i 35 til 40 minutter.
ingredienser
Olivenolje med rosmarin
sorte Taggiasca oliven
hvetemel
egg
bakepulver
parmesan
pistasjnøtter
melk