Lun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
Lun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
gulrøtter
rosenkål
Urtesalt til salat & pasta
sort pepper
Hverdagsolje
babyspinat
granateple, kjernene
Basilikumolje
Granateplebalsamico
Parmesan
Forvarm ovnen til 200 °C
Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 °C
Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
ingredienser
gulrøtter
rosenkål
Urtesalt til salat & pasta
sort pepper
Hverdagsolje
babyspinat
granateple, kjernene
Basilikumolje
Granateplebalsamico
Parmesan