ROSENKÅLSALAT
Aicha BouhlouLun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 50 minutter min
Hva lager du Salat
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 3-4 stk gulrøtter
- 400 g rosenkål
- Urtesalt til salat & pasta
- sort pepper (litt)
- 2 ss Hverdagsolje
- 100 g babyspinat
- 1 stk granateple, kjernene
- 2 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- 40 g Parmesan - tilgjengelig i utvalgte butikker
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 200 °C
- Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
- Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
- Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
- Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
- Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
ROSENKÅLSALAT
Aicha BouhlouLun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 50 minutter min
Hva lager du Salat
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 3-4 stk gulrøtter
- 400 g rosenkål
- Urtesalt til salat & pasta
- sort pepper (litt)
- 2 ss Hverdagsolje
- 100 g babyspinat
- 1 stk granateple, kjernene
- 2 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- 40 g Parmesan - tilgjengelig i utvalgte butikker
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 200 °C
- Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
- Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
- Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
- Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
- Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!