Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
risotto oppskrift sopp steinsopp

RISOTTO MED STEINSOPP, OLIVENOLJE OG PARMESAN

Nydelig risotto med smak av høsten
Ingen rating
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 30 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
  • Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
  • Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
  • Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
  • Gjenta dette helt til risottorisen er klar
  • Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat & pasta. Bland alt godt sammen
  • Fordel risottoen på 4 tallerkener
  • Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

risotto oppskrift sopp steinsopp

RISOTTO MED STEINSOPP, OLIVENOLJE OG PARMESAN

Nydelig risotto med smak av høsten
Ingen rating
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 30 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
  • Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
  • Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
  • Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
  • Gjenta dette helt til risottorisen er klar
  • Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat & pasta. Bland alt godt sammen
  • Fordel risottoen på 4 tallerkener
  • Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!