RISOTTO MED STEINSOPP, OLIVENOLJE OG PARMESAN

Nydelig risotto med smak av høsten
risotto oppskrift sopp steinsopp
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
  • Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
  • Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
  • Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
  • Gjenta dette helt til risottorisen er klar
  • Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat & pasta. Bland alt godt sammen
  • Fordel risottoen på 4 tallerkener
  • Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan

Tilberedning
 

  • Fres finhakket løk med 1 ss Hverdagsolje i en kasserolle i 1 minutt
  • Tilsett Risotto med steinsopp og fortsett å frese i 2 minutter under omrøring
  • Når løken og risen er blank, hell i hvitvinen. La det redusere til ca. halvparten
  • Hell deretter i litt grønnsakskraft og la det koke til alt er absorbert
  • Gjenta dette helt til risottorisen er klar
  • Etter ca. 15-16 minutter, tilsett Parmesanen, mascarponen, sitronsaften og 1 klype Urtesalt til salat & pasta. Bland alt godt sammen
  • Fordel risottoen på 4 tallerkener
  • Ringle over Intens olivenolje, smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og dryss over litt Parmesan
Loading...