Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
fennikel
ananas
mango
mynte
koriander
rensede reker
Gul sitronolje
Ananasbalsamico
Espelette Chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper
Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
Tilberedning
Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
ingredienser
fennikel
ananas
mango
mynte
koriander
rensede reker
Gul sitronolje
Ananasbalsamico
Espelette Chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper