Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
DSC

REKESALAT MED FENNIKEL, ANANAS OG MANGO

Olivier Pean
Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du Forrett, Lunsj, Salat
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
  • Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
  • Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
  • Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
  • Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
  • Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
    DSC
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

REKESALAT MED FENNIKEL, ANANAS OG MANGO

Olivier Pean
Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Hva lager du Forrett, Lunsj, Salat
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
  • Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
  • Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
  • Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
  • Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
  • Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
    DSC
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!