REKESALAT MED FENNIKEL, ANANAS OG MANGO

Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
DSC
Forberedelsestid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
  • Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
  • Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
  • Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
  • Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
  • Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
    DSC
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
  • Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
  • Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
  • Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
  • Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
  • Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
    DSC
Olivier Pean
Loading...