Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

QUINOA MED SOLBÆRBALSAMICO, SOPP, LØK OG BÆR

Olivier Pean
Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
  • Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
  • Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
  • Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
  • Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
  • Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
  • Hell så soppblandingen over quinoaen.
  • Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
  • Smak til med Havsalt og Pepper
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

QUINOA MED SOLBÆRBALSAMICO, SOPP, LØK OG BÆR

Olivier Pean
Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
  • Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
  • Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
  • Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
  • Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
  • Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
  • Hell så soppblandingen over quinoaen.
  • Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
  • Smak til med Havsalt og Pepper
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!