QUINOA MED SOLBÆRBALSAMICO, SOPP, LØK OG BÆR

Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
  • Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
  • Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
  • Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
  • Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
  • Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
  • Hell så soppblandingen over quinoaen.
  • Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
  • Smak til med Havsalt og Pepper
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
  • Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
  • Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
  • Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
  • Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
  • Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
  • Hell så soppblandingen over quinoaen.
  • Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
  • Smak til med Havsalt og Pepper
    DSC
Olivier Pean
Loading...