Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.
Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.
quinoa
gul løk
små hvitløksfedd
Hverdagsolje
solbærblader*
sopp kantarell, eller en annen sopp
skogsbær (blåbær, bringebær, solbær…)
Balansert/Intens olivenolje
Solbærbalsamico
Havsalt fra Camargue
Kampot pepper
Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
Hell så soppblandingen over quinoaen.
Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
Smak til med Havsalt og Pepper
Tilberedning
Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
Hell så soppblandingen over quinoaen.
Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
Smak til med Havsalt og Pepper
ingredienser
quinoa
gul løk
små hvitløksfedd
Hverdagsolje
solbærblader*
sopp kantarell, eller en annen sopp
skogsbær (blåbær, bringebær, solbær…)
Balansert/Intens olivenolje
Solbærbalsamico
Havsalt fra Camargue
Kampot pepper