PROVENÇALSK PESTO- OG RICOTTA PASTA

Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
header pasta pesto
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
  • Finhakk vårløk, riv Parmesan
  • Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
  • Forbered sausen mens pastaen koker; ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
  • Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
  • Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
  • Serveres umiddelbart
    Pasta pesto

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
  • Finhakk vårløk, riv Parmesan
  • Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
  • Forbered sausen mens pastaen koker; ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
  • Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
  • Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
  • Serveres umiddelbart
    Pasta pesto
Loading...