Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
Pesto Rosso med soltørkede tomater
Hverdagsolje
Pasta ceres penne rigate
pinjekjerner
vårløk
ricotta
Parmesan
Salt
Pepper
Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
Finhakk vårløk, riv Parmesan
Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
Forbered sausen mens pastaen koker, ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
Serveres umiddelbart
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
Finhakk vårløk, riv Parmesan
Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
Forbered sausen mens pastaen koker, ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
Serveres umiddelbart
ingredienser
Pesto Rosso med soltørkede tomater
Hverdagsolje
Pasta ceres penne rigate
pinjekjerner
vårløk
ricotta
Parmesan
Salt
Pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: