LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PROVENÇALSK PESTO- OG RICOTTA PASTA

Pastarett som er rask å lage og har masse smak!

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Pastarett som er rask å lage og har masse smak!

160 g

Pesto Rosso med soltørkede tomater

Hverdagsolje

500 g

Pasta ceres penne rigate

50 g

pinjekjerner

2

vårløk

200 g

ricotta

60 g

Parmesan

Salt

Pepper

1. 

Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned


2. 

Finhakk vårløk, riv Parmesan


3. 

Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken


4. 

Forbered sausen mens pastaen koker, ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen


5. 

Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen


6. 

Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen


7. 

Serveres umiddelbart


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned


2. 

Finhakk vårløk, riv Parmesan


3. 

Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken


4. 

Forbered sausen mens pastaen koker, ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen


5. 

Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen


6. 

Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen


7. 

Serveres umiddelbart


ingredienser

160 g

Pesto Rosso med soltørkede tomater

Hverdagsolje

500 g

Pasta ceres penne rigate

50 g

pinjekjerner

2

vårløk

200 g

ricotta

60 g

Parmesan

Salt

Pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer