Min profil

olivenlunden oppskrifter forrett JM POTETSALAT SITRON gulsitronolje sitronbalsamico pepper

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

Julies Matblogg
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
Ingen rating
Total tid 1 %s t
Porsjoner 6 porsjoner (tilbehør)

Instruksjoner
 

  • Start med å fritere kapers. Varm olje i en liten gryte over medium høy temperatur. Når oljen begynner å boble eller frese litt, tilsetter du kapersen forsiktig. Rør litt rundt med en tresleiv
  • Etter 10 – 15 minutter vil kapersen bli mørkere i fargen og «åpne» seg som en blomst. Da er de ferdig. Løft kapersen ut med en hullsleiv og la det renne av seg på kjøkkenpapir
  • Del potetene i store biter. Kok eller damp i ca. 10 – 15 minutter, men følg med underveis så de ikke blir overkokt! Avkjøl potetene litt
  • Rasp masse parmesan og sitronskallet i en stor bolle. Bland sammen med sitronsaft, sitronolje og sitronbalsamico. Vend inn de lune potetbitene og smak til med havsalt og nykvernet pepper. Eventuelt bruk det grønne urtesaltet til salat & pasta fra Olivenlunden 1830
  • Vend inn grovhakkede urter og fritert kapers
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

olivenlunden oppskrifter forrett JM POTETSALAT SITRON gulsitronolje sitronbalsamico pepper

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

Julies Matblogg
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
Ingen rating
Total tid 1 %s t
Porsjoner 6 porsjoner (tilbehør)

Instruksjoner
 

  • Start med å fritere kapers. Varm olje i en liten gryte over medium høy temperatur. Når oljen begynner å boble eller frese litt, tilsetter du kapersen forsiktig. Rør litt rundt med en tresleiv
  • Etter 10 – 15 minutter vil kapersen bli mørkere i fargen og «åpne» seg som en blomst. Da er de ferdig. Løft kapersen ut med en hullsleiv og la det renne av seg på kjøkkenpapir
  • Del potetene i store biter. Kok eller damp i ca. 10 – 15 minutter, men følg med underveis så de ikke blir overkokt! Avkjøl potetene litt
  • Rasp masse parmesan og sitronskallet i en stor bolle. Bland sammen med sitronsaft, sitronolje og sitronbalsamico. Vend inn de lune potetbitene og smak til med havsalt og nykvernet pepper. Eventuelt bruk det grønne urtesaltet til salat & pasta fra Olivenlunden 1830
  • Vend inn grovhakkede urter og fritert kapers
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!