LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

POTETSALAT MED FRANSK DRESSING

Smakfull potetsalat med spinat, reddiker, persille og fransk dressing. Perfekt tilbehør til sommerens grillmat!

Totaltid: 30 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Smakfull potetsalat med spinat, reddiker, persille og fransk dressing. Perfekt tilbehør til sommerens grillmat!

1

pose babyspinat

6

kokte poteter

1 liten

rødløk

1

vårløk

1

grønt eple

4

reddiker

1 liten

bunt persilleblader

1 ts

Sennep med balsamico og honning

2 ss

Mild og fruktig olivenolje, for eksempel Sesongens sommerolje

2 ss

Balsamico med hvitløk og persille 

80 g

grovhakkede mandler

1. 

Kok poteter til de er gjennomkokte og avkjøl.


2. 

Ha spinaten i en salatbolle og bland inn skivet reddik, vårløk, grovhakkede persilleblader og tynne epleskiver.


3. 

Del potetene i grove biter og bland inn i salaten. Ha også i squashstrimler som du høvler med ostehøvel.


4. 

Grovhakk mandler og ha over salaten.


5. 

Lag dressingen ved å blande sammen sennep, olivenolje og balsamico. Hell over salatet, bland sammen og server!


Tilberedning

1. 

Kok poteter til de er gjennomkokte og avkjøl.


2. 

Ha spinaten i en salatbolle og bland inn skivet reddik, vårløk, grovhakkede persilleblader og tynne epleskiver.


3. 

Del potetene i grove biter og bland inn i salaten. Ha også i squashstrimler som du høvler med ostehøvel.


4. 

Grovhakk mandler og ha over salaten.


5. 

Lag dressingen ved å blande sammen sennep, olivenolje og balsamico. Hell over salatet, bland sammen og server!


ingredienser

1

pose babyspinat

6

kokte poteter

1 liten

rødløk

1

vårløk

1

grønt eple

4

reddiker

1 liten

bunt persilleblader

1 ts

Sennep med balsamico og honning

2 ss

Mild og fruktig olivenolje, for eksempel Sesongens sommerolje

2 ss

Balsamico med hvitløk og persille 

80 g

grovhakkede mandler

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer