Portobelloburger med halloumi er nydelig i seg selv, men blir ekstra godt med vår Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
Portobelloburger med halloumi er nydelig i seg selv, men blir ekstra godt med vår Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
løk
smør
Hverdagsolje
sukker
salt
pepper
gulrot
kål
majones
rømme
Dijon sennep
lake fra sylteagurk
portobello sopp
Mørk balsamico med hvit trøffel
hamburgerbrød
FIRST Harvest olivenolje, eller en annen intens olivenolje
halloumi ost
hjertesalat eller annen salat
Begynn med å karamellisere løken. Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
Etter ca. 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert. Smak til med salt og pepper
Mens løken steker kan du lage coleslaw. Skrell og riv gulroten og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt
Resten av denne retten kan lages enten på grill eller inne med en stekepanne!
Skjær stilkene av soppen
Hvis du bruker grill: Pensle soppene med Hverdagsolje og stek på grillen til de er møre
Hvis du bruker stekepanne: Varm Hverdagsolje i stekepannen og stek soppene til de er møre
Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider av soppen og krydre med salt og pepper. La soppen ligge på siden av grillen/i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen
Drypp FIRST Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt på varm grill eller stekepanne
Stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider, enten på grillen eller i en panne med litt Hverdagsolje
Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Tilberedning
Begynn med å karamellisere løken. Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
Etter ca. 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert. Smak til med salt og pepper
Mens løken steker kan du lage coleslaw. Skrell og riv gulroten og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt
Resten av denne retten kan lages enten på grill eller inne med en stekepanne!
Skjær stilkene av soppen
Hvis du bruker grill: Pensle soppene med Hverdagsolje og stek på grillen til de er møre
Hvis du bruker stekepanne: Varm Hverdagsolje i stekepannen og stek soppene til de er møre
Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider av soppen og krydre med salt og pepper. La soppen ligge på siden av grillen/i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen
Drypp FIRST Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt på varm grill eller stekepanne
Stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider, enten på grillen eller i en panne med litt Hverdagsolje
Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
ingredienser
løk
smør
Hverdagsolje
sukker
salt
pepper
gulrot
kål
majones
rømme
Dijon sennep
lake fra sylteagurk
portobello sopp
Mørk balsamico med hvit trøffel
hamburgerbrød
FIRST Harvest olivenolje, eller en annen intens olivenolje
halloumi ost
hjertesalat eller annen salat
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 399
kr 699
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 399
kr 699