PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL
Aicha BouhlouPortobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 40 minutter min
Hva lager du Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Coleslaw:
- 1 gulrot
- 200 g kål
- 2 ss majones
- 1 ss rømme
- 1 ts Dijon sennep
- 2 ss lake fra sylteagurk
Instruksjoner
- Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
- La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
- Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
- Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Coleslaw:
- Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Karamellisert løk:
- Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
- Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
- Smak til med salt og pepper
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL
Aicha BouhlouPortobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 20 minutter min
Total tid 40 minutter min
Hva lager du Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Coleslaw:
- 1 gulrot
- 200 g kål
- 2 ss majones
- 1 ss rømme
- 1 ts Dijon sennep
- 2 ss lake fra sylteagurk
Instruksjoner
- Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
- La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
- Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
- Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Coleslaw:
- Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Karamellisert løk:
- Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
- Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
- Smak til med salt og pepper
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!