PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL

Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
header portobelloburger
Forberedelsestid 20 minutes
Koketid 20 minutes
Total tid 40 minutes
Porsjoner 4 porsjoner

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
  • La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
  • Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
  • Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk

Coleslaw:

  • Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.

Karamellisert løk:

  • Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
  • Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
  • Smak til med salt og pepper
    Portobelloburger med troffelbalsamico
Aicha Bouhlou

Tilberedning
 

  • Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
  • La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
  • Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
  • Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk

Coleslaw:

  • Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.

Karamellisert løk:

  • Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
  • Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
  • Smak til med salt og pepper
    Portobelloburger med troffelbalsamico
Aicha Bouhlou