Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
portobello sopp
Hverdagsolje
Mørk balsamico med hvit trøffel
halloumi ost
First Harvest olivenolje
hamburgerbrød
hjertesalat eller annen salat
Coleslaw
gulrot
kål
majones
rømme
Dijon sennep
lake fra sylteagurk
Karamellisert løk:
løk
Hverdagsolje
smør
sukker
salt
pepper
Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
Smak til med salt og pepper
Tilberedning
Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
Smak til med salt og pepper
ingredienser
portobello sopp
Hverdagsolje
Mørk balsamico med hvit trøffel
halloumi ost
First Harvest olivenolje
hamburgerbrød
hjertesalat eller annen salat
Coleslaw
gulrot
kål
majones
rømme
Dijon sennep
lake fra sylteagurk
Karamellisert løk:
løk
Hverdagsolje
smør
sukker
salt
pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: