Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks
Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks
Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
Forvarm ovnen til 210 grader
Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Tilberedning
Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
Forvarm ovnen til 210 grader
Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Ingridienser
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 199
kr 1499
kr 119
kr 229
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 199
kr 1499
kr 119
kr 229
kr 109