PIZZA PÅ TACOLEFSE

Rask, enkel og smaksrik pizza-variant. Perfekt for å bruke opp lefsene fra fredags-tacoen. Denne retten passer godt til apéritif.
OLECE
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 1 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Del cherrytomatene i båter
  • Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
  • Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
  • Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
  • Stekes i 10 minutter
  • Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
    OL

*Man kan også bruke Caponata, Pestato med fersk paprika eller Pesto Rosso med soltørkede tomater

    Tilberedning
     

    • Forvarm ovnen til 200 grader
    • Del cherrytomatene i båter
    • Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
    • Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
    • Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
    • Stekes i 10 minutter
    • Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
      OL

    *Man kan også bruke Caponata, Pestato med fersk paprika eller Pesto Rosso med soltørkede tomater

      Loading...