Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
OLECE

PIZZA PÅ TACOLEFSE

Rask, enkel og smaksrik pizza-variant. Perfekt for å bruke opp lefsene fra fredags-tacoen. Denne retten passer godt til apéritif.
Ingen rating
Forberedelsestid 10 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 20 minutter
Hva lager du Lunsj, Middag
Porsjoner 1 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Del cherrytomatene i båter
  • Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
  • Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
  • Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
  • Stekes i 10 minutter
  • Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
    OL

*Man kan også bruke Caponata, Pestato med fersk paprika eller Pesto Rosso med soltørkede tomater

    Tid Under 20 min
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    OLECE

    PIZZA PÅ TACOLEFSE

    Rask, enkel og smaksrik pizza-variant. Perfekt for å bruke opp lefsene fra fredags-tacoen. Denne retten passer godt til apéritif.
    Ingen rating
    Forberedelsestid 10 minutter
    Koketid 10 minutter
    Total tid 20 minutter
    Hva lager du Lunsj, Middag
    Porsjoner 1 porsjoner

    Instruksjoner
     

    • Forvarm ovnen til 200 grader
    • Del cherrytomatene i båter
    • Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
    • Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
    • Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
    • Stekes i 10 minutter
    • Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
      OL

    *Man kan også bruke Caponata, Pestato med fersk paprika eller Pesto Rosso med soltørkede tomater

      Tid Under 20 min
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!