Rask, enkel og smaksrik pizza-variant. Perfekt for å bruke opp lefsene fra fredags-tacoen. Denne retten passer godt til apéritif.
Rask, enkel og smaksrik pizza-variant. Perfekt for å bruke opp lefsene fra fredags-tacoen. Denne retten passer godt til apéritif.
tacolefse
Pestato med soltørkede tomater*
Cherrytomater med olivenolje
cherrytomater
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
fast ost
ruccola
vellagret Parmesan 26 måneder
Chiliolje
Hvitløksolje
Agrolaguna extra virgin olivenolje
Forvarm ovnen til 200 grader
Del cherrytomatene i båter
Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
Dryss lett med kryddermiks til pasta og pizza, og dryss over osten
Stekes i 10 minutter
Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 grader
Del cherrytomatene i båter
Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
Dryss lett med kryddermiks til pasta og pizza, og dryss over osten
Stekes i 10 minutter
Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
ingredienser
tacolefse
Pestato med soltørkede tomater*
Cherrytomater med olivenolje
cherrytomater
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
fast ost
ruccola
vellagret Parmesan 26 måneder
Chiliolje
Hvitløksolje
Agrolaguna extra virgin olivenolje