Min profil

MG

PINNEBRØD

Rebecca Hawkes
Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t
Total tid 1 %s t
Hva lager du Bakst
Porsjoner 8 pinnebrød

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Bland sammen alle de tørre ingrediensene (mel, salt, sukker, bakepulver)
  • Lag en fordypning i midten av den tørre blandingen og tilsett de våte ingrediensene (vann, olje)
  • Bland sammen ved å gradvis røre det tørre fra kantene inn i de våte ingrediensene. Så snart en deig begynner å formes, kan du bruke hendene dine til å blande alt ferdig sammen
  • Kna deigen og ha den ut på en flate dekket med mel. Kna inn litt mer mel hvis deigen oppleves klissete. Du vil merke at den trenger mer vann hvis den begynner å smuldre seg, eller mer mel hvis den klistrer seg til hendene og underlaget. Etter å ha knadd deigen i 5 – 10 minutter skal den være glatt og smidig
  • Ha olje i en bolle og ha deigen oppi. Oppbevares i kjøleskapet til den skal brukes. Alternativt, pakk den med i sekken om du skal ut på tur
  • Når pinnebrødene skal stekes, tar du en liten del av deigen og ruller den mellom hendene til du får en lang «pølse». Snurr den rundt enden på pinnen du skal steke brødet med
  • Stek over bålet og snurr langsomt rundt så den blir jevnt stekt og ikke brenner seg. Brødet er ferdig når det har fått en gyllen farge og er gjennomstekt
    MG

Breneslepesto med solsikkefrø passer veldig godt sammen med disse pinnebrødene; før du tvinner deigen rundt pinnen, press «pølsen» litt flat og ha en stripe pesto i midten på langs. Pakk deigen rundt pestoen så den holder seg inni deigen. Snurr rundt pinnen og stek på bålet. Alternativt; dypp brød i brenneslepesto eller en olje- og balsamicodressing

    Tid Under 1 time
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    MG

    PINNEBRØD

    Rebecca Hawkes
    Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.
    Ingen rating
    Forberedelsestid 1 %s t
    Total tid 1 %s t
    Hva lager du Bakst
    Porsjoner 8 pinnebrød

    Ingredienser
      

    Instruksjoner
     

    • Bland sammen alle de tørre ingrediensene (mel, salt, sukker, bakepulver)
    • Lag en fordypning i midten av den tørre blandingen og tilsett de våte ingrediensene (vann, olje)
    • Bland sammen ved å gradvis røre det tørre fra kantene inn i de våte ingrediensene. Så snart en deig begynner å formes, kan du bruke hendene dine til å blande alt ferdig sammen
    • Kna deigen og ha den ut på en flate dekket med mel. Kna inn litt mer mel hvis deigen oppleves klissete. Du vil merke at den trenger mer vann hvis den begynner å smuldre seg, eller mer mel hvis den klistrer seg til hendene og underlaget. Etter å ha knadd deigen i 5 – 10 minutter skal den være glatt og smidig
    • Ha olje i en bolle og ha deigen oppi. Oppbevares i kjøleskapet til den skal brukes. Alternativt, pakk den med i sekken om du skal ut på tur
    • Når pinnebrødene skal stekes, tar du en liten del av deigen og ruller den mellom hendene til du får en lang «pølse». Snurr den rundt enden på pinnen du skal steke brødet med
    • Stek over bålet og snurr langsomt rundt så den blir jevnt stekt og ikke brenner seg. Brødet er ferdig når det har fått en gyllen farge og er gjennomstekt
      MG

    Breneslepesto med solsikkefrø passer veldig godt sammen med disse pinnebrødene; før du tvinner deigen rundt pinnen, press «pølsen» litt flat og ha en stripe pesto i midten på langs. Pakk deigen rundt pestoen så den holder seg inni deigen. Snurr rundt pinnen og stek på bålet. Alternativt; dypp brød i brenneslepesto eller en olje- og balsamicodressing

      Tid Under 1 time
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!