Bestill innen 16. desember for å få varene før julaften!

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PASTASALAT MED KYLLING I PESTO GENOVESE

Enkel og rask hverdagsmiddag som passer for hele familien.

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Enkel og rask hverdagsmiddag som passer for hele familien.

2 stk

kyllingfileter

2 ss

Pesto Genovese

250 g

Pasta penne

salt

12 stk

Cherrytomater i olje

130 g

cherrytomater

0.5 dl

Basilikumolje

ss

Granateplebalsamico

Urtesalt til salat & pasta

Sort Kampot pepper

3 ss

Hverdagsolje

1. 

Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.


2. 

Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.


3. 

Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.


4. 

Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.


5. 

Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.


6. 

Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.


7. 

Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.


Tilberedning

1. 

Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.


2. 

Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.


3. 

Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.


4. 

Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.


5. 

Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.


6. 

Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.


7. 

Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper.


ingredienser

2 stk

kyllingfileter

2 ss

Pesto Genovese

250 g

Pasta penne

salt

12 stk

Cherrytomater i olje

130 g

cherrytomater

0.5 dl

Basilikumolje

ss

Granateplebalsamico

Urtesalt til salat & pasta

Sort Kampot pepper

3 ss

Hverdagsolje

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer