LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PARMESANSUPPE MED TRØFFEL & TIMIAN

Prøv vår deilige parmesansuppe med hvit trøffelolje, trøffelsalt og timian. Parmesanens runde smak møter trøffelens unike aroma og en touch av timian, som sammen gir en perfekt smakskombinasjon. Trøffeloljen tilfører suppen en mild, men elegant smak, mens trøffelsaltet gir en ekstra dybde i hver skje. Denne suppen er helt fantastisk å nyte på kalde vinterkvelder, og er perfekt både som forrett eller som en smakfull rett å dele med de du er glad i.

Totaltid: 35 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Middag, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Prøv vår deilige parmesansuppe med hvit trøffelolje, trøffelsalt og timian. Parmesanens runde smak møter trøffelens unike aroma og en touch av timian, som sammen gir en perfekt smakskombinasjon. Trøffeloljen tilfører suppen en mild, men elegant smak, mens trøffelsaltet gir en ekstra dybde i hver skje. Denne suppen er helt fantastisk å nyte på kalde vinterkvelder, og er perfekt både som forrett eller som en smakfull rett å dele med de du er glad i.

2 ss

Hverdagsolje

200 g

Parmesan – 26 md. lagret (Tilgjengelig i våre fysiske butikker)

2.5 dl

fløte

1

sjalottløk

3 dl

grønnsakskraft

5 dl

Helmelk

4

stilker fersk timian

2 ss

Sort olivenpaté med timian

2 ss

Halvtørkede cherrytomater 

Hvit trøffelolje

Hvitt trøffelsalt

1. 

Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne medHverdagsoljetil den blir blank. 


2. 

Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet. 


3. 

Fjern timianstilkene og kjør glatt med en stavmikser. Alternativt kan du helle suppen over i en blender og gjøre det samme, bare husk å ikke fyll den mer enn 3/4. 


4. 

GrovhakkHalvtørkede tomater. 


5. 

Ha 1 ss  Olivenpaté med timian og 1 ss  Halvtørkede tomateri hver serveringsskål. 


6. 

Varm opp suppen forsiktig, og hell over  olivenpatéenog  tomatene. 


7. 

Ringle ca. 1 ss  Trøffelolje og 1 liten klype  Trøffelsaltover hver porsjon og server umiddelbart. 


Tilberedning

1. 

Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne medHverdagsoljetil den blir blank. 


2. 

Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet. 


3. 

Fjern timianstilkene og kjør glatt med en stavmikser. Alternativt kan du helle suppen over i en blender og gjøre det samme, bare husk å ikke fyll den mer enn 3/4. 


4. 

GrovhakkHalvtørkede tomater. 


5. 

Ha 1 ss  Olivenpaté med timian og 1 ss  Halvtørkede tomateri hver serveringsskål. 


6. 

Varm opp suppen forsiktig, og hell over  olivenpatéenog  tomatene. 


7. 

Ringle ca. 1 ss  Trøffelolje og 1 liten klype  Trøffelsaltover hver porsjon og server umiddelbart. 


ingredienser

2 ss

Hverdagsolje

200 g

Parmesan – 26 md. lagret (Tilgjengelig i våre fysiske butikker)

2.5 dl

fløte

1

sjalottløk

3 dl

grønnsakskraft

5 dl

Helmelk

4

stilker fersk timian

2 ss

Sort olivenpaté med timian

2 ss

Halvtørkede cherrytomater 

Hvit trøffelolje

Hvitt trøffelsalt

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer