Prøv vår deilige parmesansuppe med hvit trøffelolje, trøffelsalt og timian. Parmesanens runde smak møter trøffelens unike aroma og en touch av timian, som sammen gir en perfekt smakskombinasjon. Trøffeloljen tilfører suppen en mild, men elegant smak, mens trøffelsaltet gir en ekstra dybde i hver skje. Denne suppen er helt fantastisk å nyte på kalde vinterkvelder, og er perfekt både som forrett eller som en smakfull rett å dele med de du er glad i.
Prøv vår deilige parmesansuppe med hvit trøffelolje, trøffelsalt og timian. Parmesanens runde smak møter trøffelens unike aroma og en touch av timian, som sammen gir en perfekt smakskombinasjon. Trøffeloljen tilfører suppen en mild, men elegant smak, mens trøffelsaltet gir en ekstra dybde i hver skje. Denne suppen er helt fantastisk å nyte på kalde vinterkvelder, og er perfekt både som forrett eller som en smakfull rett å dele med de du er glad i.
Hverdagsolje
Parmesan – 26 md. lagret (Tilgjengelig i våre fysiske butikker)
fløte
sjalottløk
grønnsakskraft
Helmelk
stilker fersk timian
Sort olivenpaté med timian
Halvtørkede cherrytomater
Hvit trøffelolje
Hvitt trøffelsalt
Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med Hverdagsolje til den blir blank.
Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet.
Fjern timianstilkene og kjør glatt med en stavmikser. Alternativt kan du helle suppen over i en blender og gjøre det samme, bare husk å ikke fyll den mer enn 3/4.
Grovhakk Halvtørkede tomater.
Ha 1 ss Olivenpaté med timian og 1 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål.
Varm opp suppen forsiktig, og hell over olivenpatéen og tomatene.
Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver porsjon og server umiddelbart.
Tilberedning
Grovhakk sjalottløken og fres den i en middels varm stekepanne med Hverdagsolje til den blir blank.
Varm opp melken, fløten, grønnsakskraften, parmesanen, sjalottløken og timianen forsiktig, helt til parmesanen har smeltet.
Fjern timianstilkene og kjør glatt med en stavmikser. Alternativt kan du helle suppen over i en blender og gjøre det samme, bare husk å ikke fyll den mer enn 3/4.
Grovhakk Halvtørkede tomater.
Ha 1 ss Olivenpaté med timian og 1 ss Halvtørkede tomater i hver serveringsskål.
Varm opp suppen forsiktig, og hell over olivenpatéen og tomatene.
Ringle ca. 1 ss Trøffelolje og 1 liten klype Trøffelsalt over hver porsjon og server umiddelbart.
ingredienser
Hverdagsolje
Parmesan – 26 md. lagret (Tilgjengelig i våre fysiske butikker)
fløte
sjalottløk
grønnsakskraft
Helmelk
stilker fersk timian
Sort olivenpaté med timian
Halvtørkede cherrytomater
Hvit trøffelolje
Hvitt trøffelsalt
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 349
kr 399
kr 129
kr 139
kr 139
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 349
kr 399
kr 129
kr 139
kr 139