Hjemmelaget paprikasuppe er overraskende lett å lage – og veldig godt. Varm, tykk paprikasuppe passer utmerket til middag på kalde dager.
Hjemmelaget paprikasuppe er overraskende lett å lage – og veldig godt. Varm, tykk paprikasuppe passer utmerket til middag på kalde dager.
sjalottløk
røde paprikaer
hverdagsolje
grønnsakskraft
melk (alternativt 2 dl melk + fløte)
urtepreget olivenolje
Eplebalsamico
Skjær løken i små biter og fres den til den er blank
Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
Tilsett grønnsakskraften og melken, la det hele småkoke i 15 minutter
Kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
Server suppen med 1 ss olivenolje og 1 ts eplebalsamico
Tilberedning
Skjær løken i små biter og fres den til den er blank
Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
Tilsett grønnsakskraften og melken, la det hele småkoke i 15 minutter
Kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
Server suppen med 1 ss olivenolje og 1 ts eplebalsamico
ingredienser
sjalottløk
røde paprikaer
hverdagsolje
grønnsakskraft
melk (alternativt 2 dl melk + fløte)
urtepreget olivenolje
Eplebalsamico
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699