PAPRIKASUPPE

Hjemmelaget paprikasuppe er overraskende lett å lage – og veldig godt. Varm, tykk paprikasuppe passer utmerket til middag på kalde dager.
OLIVEN4
Total tid 40 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær løken i små biter og fres den til den er blank
  • Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
  • Tilsett grønnsakskraften og melken, la det hele småkoke i 15 minutter
  • Kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
  • Server suppen med 1 ss olivenolje og 1 ts eplebalsamico

Merknader

*Eplebalsamico kan erstattes med Mangobalsamico

Tilberedning
 

  • Skjær løken i små biter og fres den til den er blank
  • Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
  • Tilsett grønnsakskraften og melken, la det hele småkoke i 15 minutter
  • Kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
  • Server suppen med 1 ss olivenolje og 1 ts eplebalsamico

Merknader

*Eplebalsamico kan erstattes med Mangobalsamico
Loading...