Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PAPRIKASUPPE MED REKER

En rask og smakfull suppe med flere spennende smaker fra mango, appelsin og kanel!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Suppe
Enkel
4

Porsjoner

En rask og smakfull suppe med flere spennende smaker fra mango, appelsin og kanel!

0.5 stk

sjalottløk

1 stk

rød paprika

0.5 ss

Hverdagsolje

0.5 stk

økologisk appelsin

2 dl

grønnsakskraft

2 dl

melk

1 stk

kanelstang

100 g

mango

Balansert olivenolje

Mangobalsamico*

reker

nykvernet Timut pepper

Havsalt fra Camargue

1. 

Riv først appelsinskall med et zestjern og forvell appelsinzesten flere ganger


2. 

Skjær løken i små biter og fres den i hverdagsolje til den er blank


3. 

Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte


4. 

Tilsett grønnsakskraften, melken, appelsinzesten og kanelstangen, la det hele småkoke i 15 minutter


5. 

Legg kanestangen til side, tilsett 75 g fersk mango og kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe


6. 

Smak til med nykvernet timut pepper og havsalt fra Camargue. Kjøl ned


7. 

Del resten av mangoen i små terninger


8. 

Bland rekene med 1 ss balansert olivenolje, 1 ss mangobalsamico og mangoterninger


9. 

Vask kanelstangen og knus den grovt


10. 

Server suppen i små glass


11. 

Dander med reke/mango, dryss med appelsinzesten og pynt med kanelbiter


Tilberedning

1. 

Riv først appelsinskall med et zestjern og forvell appelsinzesten flere ganger


2. 

Skjær løken i små biter og fres den i hverdagsolje til den er blank


3. 

Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte


4. 

Tilsett grønnsakskraften, melken, appelsinzesten og kanelstangen, la det hele småkoke i 15 minutter


5. 

Legg kanestangen til side, tilsett 75 g fersk mango og kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe


6. 

Smak til med nykvernet timut pepper og havsalt fra Camargue. Kjøl ned


7. 

Del resten av mangoen i små terninger


8. 

Bland rekene med 1 ss balansert olivenolje, 1 ss mangobalsamico og mangoterninger


9. 

Vask kanelstangen og knus den grovt


10. 

Server suppen i små glass


11. 

Dander med reke/mango, dryss med appelsinzesten og pynt med kanelbiter


ingredienser

0.5 stk

sjalottløk

1 stk

rød paprika

0.5 ss

Hverdagsolje

0.5 stk

økologisk appelsin

2 dl

grønnsakskraft

2 dl

melk

1 stk

kanelstang

100 g

mango

Balansert olivenolje

Mangobalsamico*

reker

nykvernet Timut pepper

Havsalt fra Camargue

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter