En rask og smakfull suppe med flere spennende smaker fra mango, appelsin og kanel!
En rask og smakfull suppe med flere spennende smaker fra mango, appelsin og kanel!
sjalottløk
rød paprika
Hverdagsolje
økologisk appelsin
grønnsakskraft
melk
kanelstang
mango
Balansert olivenolje
Mangobalsamico*
reker
nykvernet Timut pepper
Havsalt fra Camargue
Riv først appelsinskall med et zestjern og forvell appelsinzesten flere ganger
Skjær løken i små biter og fres den i hverdagsolje til den er blank
Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
Tilsett grønnsakskraften, melken, appelsinzesten og kanelstangen, la det hele småkoke i 15 minutter
Legg kanestangen til side, tilsett 75 g fersk mango og kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
Smak til med nykvernet timut pepper og havsalt fra Camargue. Kjøl ned
Del resten av mangoen i små terninger
Bland rekene med 1 ss balansert olivenolje, 1 ss mangobalsamico og mangoterninger
Vask kanelstangen og knus den grovt
Server suppen i små glass
Dander med reke/mango, dryss med appelsinzesten og pynt med kanelbiter
Tilberedning
Riv først appelsinskall med et zestjern og forvell appelsinzesten flere ganger
Skjær løken i små biter og fres den i hverdagsolje til den er blank
Tilsett paprika i små biter og fres i 10 minutter på middels varme. Rør ofte
Tilsett grønnsakskraften, melken, appelsinzesten og kanelstangen, la det hele småkoke i 15 minutter
Legg kanestangen til side, tilsett 75 g fersk mango og kjør glatt med stavmikser i 2-3 minutter for å få en jevn suppe
Smak til med nykvernet timut pepper og havsalt fra Camargue. Kjøl ned
Del resten av mangoen i små terninger
Bland rekene med 1 ss balansert olivenolje, 1 ss mangobalsamico og mangoterninger
Vask kanelstangen og knus den grovt
Server suppen i små glass
Dander med reke/mango, dryss med appelsinzesten og pynt med kanelbiter
ingredienser
sjalottløk
rød paprika
Hverdagsolje
økologisk appelsin
grønnsakskraft
melk
kanelstang
mango
Balansert olivenolje
Mangobalsamico*
reker
nykvernet Timut pepper
Havsalt fra Camargue