Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD header

PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN

Olivier Pean
En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
Ingen rating
Forberedelsestid 35 minutter
Avkjøl 3 %s t
Total tid 3 %s t 35 minutter
Hva lager du Dessert
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser
  

*Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

    Instruksjoner
     

    • Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
    • Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
    • Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
    • Ha gelatinen i kaldt vann
    • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
    • Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
    • Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
    • Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
    • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
    • Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
    • Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
      PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD

    Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen

      Tid Jeg har all tid i verden
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

      PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD header

      PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN

      Olivier Pean
      En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
      Ingen rating
      Forberedelsestid 35 minutter
      Avkjøl 3 %s t
      Total tid 3 %s t 35 minutter
      Hva lager du Dessert
      Porsjoner 2 porsjoner

      Ingredienser
        

      *Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

        Instruksjoner
         

        • Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
        • Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
        • Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
        • Ha gelatinen i kaldt vann
        • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
        • Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
        • Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
        • Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
        • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
        • Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
        • Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
          PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD

        Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen

          Tid Jeg har all tid i verden
          Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!