PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN

En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD header
Forberedelsestid 35 minutter
Avkjøl 3 %s t
Total tid 3 %s t 35 minutter
Porsjoner 2 porsjoner
Hva lager du Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
  • Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
  • Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
  • Ha gelatinen i kaldt vann
  • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
  • Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
  • Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
  • Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
  • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
  • Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
  • Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
    PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD

Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen

    Olivier Pean

    Ingredienser

    Ingredienser
      

    *Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

      Tilberedning
       

      • Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
      • Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
      • Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
      • Ha gelatinen i kaldt vann
      • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
      • Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
      • Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
      • Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
      • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
      • Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
      • Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
        PANNA COTTA WITH EXOTIC FRUIT SALAD

      Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen

        Olivier Pean
        Loading...