Pan bagnat er en tradisjonell sandwich fra Nice med tunfisk, egg, ansjos og tomater. Den kjennetegnes med sine ferske, middelhavsinspirerte ingredienser og er populær piknikmat i Sør-Frankrike.
Pan bagnat er en tradisjonell sandwich fra Nice med tunfisk, egg, ansjos og tomater. Den kjennetegnes med sine ferske, middelhavsinspirerte ingredienser og er populær piknikmat i Sør-Frankrike.
Domaine de la Sénancole Fruité Noir
Hvit balsamicoeddik
lyst rundstykke eller bagel
skiver rødløk
reddik
tomat, i skiver
marinert artisjokkhjerte
basilikumblader
skiver hardkokt egg
boks tunfisk i olje
ansjosfileter i olje
sorte oliven, skåret i tynne skiver
Nykvernet sort pepper og havsalt
Del rundstykket i to og fordel skiver av tomat, løk og reddik på bunnen. Mos tunfisken med en gaffel og fordel denne over sammen med eggeskiver.
Ha over litt salt og nykvernet pepper, før du ringler over hvit balsamicoeddik og olivenolje. Del artisjokken i skiver og fordel over sammen med ansjonsfileter, skiver av sorte oliven og basilikumblader.
Fjern litt av deigen på innsiden av toppen på rundstykket slik at det blir et lite hulrom. Ringle olivenoljepå innsiden av brødet før du legger det på toppen av fyllet.
Tilberedning
Del rundstykket i to og fordel skiver av tomat, løk og reddik på bunnen. Mos tunfisken med en gaffel og fordel denne over sammen med eggeskiver.
Ha over litt salt og nykvernet pepper, før du ringler over hvit balsamicoeddik og olivenolje. Del artisjokken i skiver og fordel over sammen med ansjonsfileter, skiver av sorte oliven og basilikumblader.
Fjern litt av deigen på innsiden av toppen på rundstykket slik at det blir et lite hulrom. Ringle olivenoljepå innsiden av brødet før du legger det på toppen av fyllet.
ingredienser
Domaine de la Sénancole Fruité Noir
Hvit balsamicoeddik
lyst rundstykke eller bagel
skiver rødløk
reddik
tomat, i skiver
marinert artisjokkhjerte
basilikumblader
skiver hardkokt egg
boks tunfisk i olje
ansjosfileter i olje
sorte oliven, skåret i tynne skiver
Nykvernet sort pepper og havsalt
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 299
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 299