Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PAN BAGNAT MED TUNFIKS OG EGG

Pan bagnat er en tradisjonell sandwich fra Nice med tunfisk, egg, ansjos og tomater. Den kjennetegnes med sine ferske, middelhavsinspirerte ingredienser og er populær piknikmat i Sør-Frankrike.

Totaltid: 30 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj
Enkel
4

Porsjoner

Pan bagnat er en tradisjonell sandwich fra Nice med tunfisk, egg, ansjos og tomater. Den kjennetegnes med sine ferske, middelhavsinspirerte ingredienser og er populær piknikmat i Sør-Frankrike.

1 ss

Domaine de la Sénancole Fruité Noir

1 ts

Hvit balsamicoeddik

1

lyst rundstykke eller bagel

2

skiver rødløk

1

reddik

0.5

tomat, i skiver

1

marinert artisjokkhjerte

4

basilikumblader

2

skiver hardkokt egg

0.5

boks tunfisk i olje

2

ansjosfileter i olje

6

sorte oliven, skåret i tynne skiver

Nykvernet sort pepper og havsalt

1. 

Del rundstykket i to og fordel skiver av tomat, løk og reddik på bunnen. Mos tunfisken med en gaffel og fordel denne over sammen med eggeskiver.


2. 

Ha over litt salt og nykvernet pepper, før du ringler over hvit balsamicoeddik og olivenolje. Del artisjokken i skiver og fordel over sammen med ansjonsfileter, skiver av sorte oliven og basilikumblader.


3. 

Fjern litt av deigen på innsiden av toppen på rundstykket slik at det blir et lite hulrom. Ringle olivenoljepå innsiden av brødet før du legger det på toppen av fyllet.


Tilberedning

1. 

Del rundstykket i to og fordel skiver av tomat, løk og reddik på bunnen. Mos tunfisken med en gaffel og fordel denne over sammen med eggeskiver.


2. 

Ha over litt salt og nykvernet pepper, før du ringler over hvit balsamicoeddik og olivenolje. Del artisjokken i skiver og fordel over sammen med ansjonsfileter, skiver av sorte oliven og basilikumblader.


3. 

Fjern litt av deigen på innsiden av toppen på rundstykket slik at det blir et lite hulrom. Ringle olivenoljepå innsiden av brødet før du legger det på toppen av fyllet.


ingredienser

1 ss

Domaine de la Sénancole Fruité Noir

1 ts

Hvit balsamicoeddik

1

lyst rundstykke eller bagel

2

skiver rødløk

1

reddik

0.5

tomat, i skiver

1

marinert artisjokkhjerte

4

basilikumblader

2

skiver hardkokt egg

0.5

boks tunfisk i olje

2

ansjosfileter i olje

6

sorte oliven, skåret i tynne skiver

Nykvernet sort pepper og havsalt

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer