Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

NEKTARINSALAT MED MOZZARELLA OG PARMASKINKE

En frisk og lett sommersalat med nektariner, mozzarella, parmaskinke og mynteblader. Nydelig som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat.

Totaltid: 20 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

En frisk og lett sommersalat med nektariner, mozzarella, parmaskinke og mynteblader. Nydelig som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat.

4 ss

Sommerolje

2 ss

Balsamico med persille og hvitløk

1

Crispisalat

5 skiver

Parmaskinke eller San Danielle

3

nektariner

1 bunte

mynteblader

1

mozzarella

Urtesalt til salat og pasta

Nykvernet sort pepper

1. 

Del nektarinene i båter.


2. 

Fordel crispisalaten på et flatt fat eller i en salatbolle. Ha over nekatrinbåtene, revet mozzarella og parmaskinke.


3. 

Bland sammen olivenolje, balsamico med persille og hvitløk, urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper.


4. 

Hell dressingen over salaten og dander med ferske mynteblader.


Tilberedning

1. 

Del nektarinene i båter.


2. 

Fordel crispisalaten på et flatt fat eller i en salatbolle. Ha over nekatrinbåtene, revet mozzarella og parmaskinke.


3. 

Bland sammen olivenolje, balsamico med persille og hvitløk, urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper.


4. 

Hell dressingen over salaten og dander med ferske mynteblader.


ingredienser

4 ss

Sommerolje

2 ss

Balsamico med persille og hvitløk

1

Crispisalat

5 skiver

Parmaskinke eller San Danielle

3

nektariner

1 bunte

mynteblader

1

mozzarella

Urtesalt til salat og pasta

Nykvernet sort pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer