En frisk og lett sommersalat med nektariner, mozzarella, parmaskinke og mynteblader. Nydelig som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat.
En frisk og lett sommersalat med nektariner, mozzarella, parmaskinke og mynteblader. Nydelig som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat.
Sommerolje
Balsamico med persille og hvitløk
Crispisalat
Parmaskinke eller San Danielle
nektariner
mynteblader
mozzarella
Urtesalt til salat og pasta
Nykvernet sort pepper
Del nektarinene i båter.
Fordel crispisalaten på et flatt fat eller i en salatbolle. Ha over nekatrinbåtene, revet mozzarella og parmaskinke.
Bland sammen olivenolje, balsamico med persille og hvitløk, urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper.
Hell dressingen over salaten og dander med ferske mynteblader.
Tilberedning
Del nektarinene i båter.
Fordel crispisalaten på et flatt fat eller i en salatbolle. Ha over nekatrinbåtene, revet mozzarella og parmaskinke.
Bland sammen olivenolje, balsamico med persille og hvitløk, urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper.
Hell dressingen over salaten og dander med ferske mynteblader.
ingredienser
Sommerolje
Balsamico med persille og hvitløk
Crispisalat
Parmaskinke eller San Danielle
nektariner
mynteblader
mozzarella
Urtesalt til salat og pasta
Nykvernet sort pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 299
kr 119
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 299
kr 119