Muffins laget med olivenolje. Server de sammen med en kopp kaffe eller te, eller pakk de med i matpakken
Muffins laget med olivenolje. Server de sammen med en kopp kaffe eller te, eller pakk de med i matpakken
egg
sukker
gjær
mel
kremfløte
fint salt
sitroner - juicen fra 1 sitron + zest fra 2 sitroner
Fruktig og balansert olivenolje
Forvarm ovnen til 180°C
Bland egg, sukker, zest fra 2 sitroner og juice fra 1 sitron i en bolle
Tilsett kremfløten og bland igjen
Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Tilsett den tørre blandingen til eggeblandingen. Til slutt, bland inn Olivenolje
Fordel deigen i 8 muffinsformer. Stek i 20-25 minutter. Stikk en trepinne i en av muffinsene for å sjekke om de er ferdige
Ta muffinsene ut av ovnen når de er ferdige og la de hvile 15 minutter på benken. Ta de ut av formene og avkjøl helt på en rist
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180°C
Bland egg, sukker, zest fra 2 sitroner og juice fra 1 sitron i en bolle
Tilsett kremfløten og bland igjen
Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Tilsett den tørre blandingen til eggeblandingen. Til slutt, bland inn Olivenolje
Fordel deigen i 8 muffinsformer. Stek i 20-25 minutter. Stikk en trepinne i en av muffinsene for å sjekke om de er ferdige
Ta muffinsene ut av ovnen når de er ferdige og la de hvile 15 minutter på benken. Ta de ut av formene og avkjøl helt på en rist
ingredienser
egg
sukker
gjær
mel
kremfløte
fint salt
sitroner - juicen fra 1 sitron + zest fra 2 sitroner
Fruktig og balansert olivenolje