Min profil

91. Mangodessert scaled

MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Ingen rating
Koketid 1 %s t 30 minutter
12 %s t
Total tid 13 %s t 30 minutter
Hva lager du Dessert, Jul
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

INGREDIENSER TIL LEMON CURD-KREM

INGREDIENSER TIL MANDELBUNN

INGREDIENSER TIL MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

Instruksjoner
 

TILBEREDNING LEMONCURDKREM

  • Ha gelatinplatene i vann
  • Varm opp 1/3 del av fløten og tilsett gelatinplatene og den hvite sjokoladen
  • Kjør det glatt med en stavmikser sammen med resten av kremen, lemon curd og gul sitronolje
  • Ha i kjøleskapet i 12 timer

TILBEREDNING MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

  • Skrell mangoen, 200 g av mangoen kjøres glatt i en mikser, resten deles i små terninger
  • Ha gelatinen i vann
  • Varm opp den glattkjørte mangoen og tilsett gelatinen. Tilsett så olivenolje, honning- og ingefærbalsamico og mangobiter
  • Fyll glass eller serveringsskåler 1/3 fulle med mangopuré. Ha i kjøleskapet i 4-5 timer

TILBEREDNING MANDELBUNN

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Kjør mandler og melis glatt med en stavmikser
  • Pisk forsiktig eggehvitene til de skummer
  • Øk gradvis farten på mikseren og tilsett gradvis sukker til eggehvitene
  • Vend inn mandler og melis i eggehvitene. Tilsett honning- og ingefærbalsamico
  • Ha deigen over et bakepapir, 1 cm tykk
  • Stekes i 12 minutter

TILBEREDNING ANRETNING

  • Visp hvit sjokolade-lemoncurdkrem til en flyende konsistens, og vend inn sjokoladeperler med ingefær
  • Kutt rundinger av mandelbunnen som passer til glassene/serveringsskålene
  • Ha mandelbunn over mangopureen og deretter avslutt med hvit sjokolade/lemoncurd krem
  • Pynt desserten med mangobiter, sitronskall og sjokoladeperler med ingefær
  • Spises romtemperert
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

91. Mangodessert scaled

MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Ingen rating
Koketid 1 %s t 30 minutter
12 %s t
Total tid 13 %s t 30 minutter
Hva lager du Dessert, Jul
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

INGREDIENSER TIL LEMON CURD-KREM

INGREDIENSER TIL MANDELBUNN

INGREDIENSER TIL MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

Instruksjoner
 

TILBEREDNING LEMONCURDKREM

  • Ha gelatinplatene i vann
  • Varm opp 1/3 del av fløten og tilsett gelatinplatene og den hvite sjokoladen
  • Kjør det glatt med en stavmikser sammen med resten av kremen, lemon curd og gul sitronolje
  • Ha i kjøleskapet i 12 timer

TILBEREDNING MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

  • Skrell mangoen, 200 g av mangoen kjøres glatt i en mikser, resten deles i små terninger
  • Ha gelatinen i vann
  • Varm opp den glattkjørte mangoen og tilsett gelatinen. Tilsett så olivenolje, honning- og ingefærbalsamico og mangobiter
  • Fyll glass eller serveringsskåler 1/3 fulle med mangopuré. Ha i kjøleskapet i 4-5 timer

TILBEREDNING MANDELBUNN

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Kjør mandler og melis glatt med en stavmikser
  • Pisk forsiktig eggehvitene til de skummer
  • Øk gradvis farten på mikseren og tilsett gradvis sukker til eggehvitene
  • Vend inn mandler og melis i eggehvitene. Tilsett honning- og ingefærbalsamico
  • Ha deigen over et bakepapir, 1 cm tykk
  • Stekes i 12 minutter

TILBEREDNING ANRETNING

  • Visp hvit sjokolade-lemoncurdkrem til en flyende konsistens, og vend inn sjokoladeperler med ingefær
  • Kutt rundinger av mandelbunnen som passer til glassene/serveringsskålene
  • Ha mandelbunn over mangopureen og deretter avslutt med hvit sjokolade/lemoncurd krem
  • Pynt desserten med mangobiter, sitronskall og sjokoladeperler med ingefær
  • Spises romtemperert
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!