Smakfull linsesalat med sprøstekt bacon og posjert egg, toppet med solbærbalsamico. En perfekt høstrett!
Smakfull linsesalat med sprøstekt bacon og posjert egg, toppet med solbærbalsamico. En perfekt høstrett!
boks grønne linser
egg
vann
eddik
bacon, i terninger
gulrot
sjalottløk
fedd hvitløk
appelsinskall
sitronskall
mandarinskall
kyllingkraft
fløte
Røkt olivenolje
hvitvin
Hverdagsolje
Til posjering av egg: kok opp vann sammen med eddik.
Vask grønnsakene og rasp sitrufruktene.
Strimle sjalottløk, kutt gulroten i biter og knus hvitløksfeddene.
I en kasserolle, fres sjalottløken og tilsett gulrot, hvitløk og bacon. Stek til baconet er gjennomstekt og tilsett hvitvin.
Når hvitvinen har fordampet, tilsett linsene. Smak til med salt, pepper og sitrusskall.
I en annen kasserolle, ha i kyllingkraft og fløte. Reduser til halvparten og smak til med røkt olivenolje, salt og pepper.
Til posjering av egg: kok opp vann sammen med eddik. Posjer eggene.
Anrett i dype tallerkner: ha i linseblandingen, de posjerte eggene og hell sausen av kyllingkraft og fløte over.
Tilberedning
Til posjering av egg: kok opp vann sammen med eddik.
Vask grønnsakene og rasp sitrufruktene.
Strimle sjalottløk, kutt gulroten i biter og knus hvitløksfeddene.
I en kasserolle, fres sjalottløken og tilsett gulrot, hvitløk og bacon. Stek til baconet er gjennomstekt og tilsett hvitvin.
Når hvitvinen har fordampet, tilsett linsene. Smak til med salt, pepper og sitrusskall.
I en annen kasserolle, ha i kyllingkraft og fløte. Reduser til halvparten og smak til med røkt olivenolje, salt og pepper.
Til posjering av egg: kok opp vann sammen med eddik. Posjer eggene.
Anrett i dype tallerkner: ha i linseblandingen, de posjerte eggene og hell sausen av kyllingkraft og fløte over.
ingredienser
boks grønne linser
egg
vann
eddik
bacon, i terninger
gulrot
sjalottløk
fedd hvitløk
appelsinskall
sitronskall
mandarinskall
kyllingkraft
fløte
Røkt olivenolje
hvitvin
Hverdagsolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 209
kr 399
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 209
kr 399