LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER
Olivier PeanSmaksrik lasagne helt uten kjøtt - laget med vår Passata
Ingen rating
Forberedelsestid 40 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 1 %s t hr 10 minutter min
Hva lager du Middag
Porsjoner 8 porsjoner
Ingredienser
- 1 flaske Passata (670 g)
- 6 ss Hverdagsolje
- 2 sjalottløk
- 1 Bouquet garnis - urtebunt
- 4 hvitløksfedd
- Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- 1 bunt persilleblader
- 1 bunt gressløk
- 1 bunt basilikumblader
- 500 g ricotta
- 8 ss Høstolje eller Balansert/olivenolje
- Sort Kampot pepper
- Havsalt fra Camargue
- 32 Soltørkede cherrytomater
- 40 g Parmesan vellagret i 26 md
- lasagneplater
Instruksjoner
- Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
- Forvarm ovnen til 185 grader
- Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
- Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
- Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
- Fortsett med samme prosess 3 ganger
- Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
- Stekes i 30 – 40 minutter
- Server varmt
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER
Olivier PeanSmaksrik lasagne helt uten kjøtt - laget med vår Passata
Ingen rating
Forberedelsestid 40 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 1 %s t hr 10 minutter min
Hva lager du Middag
Porsjoner 8 porsjoner
Ingredienser
- 1 flaske Passata (670 g)
- 6 ss Hverdagsolje
- 2 sjalottløk
- 1 Bouquet garnis - urtebunt
- 4 hvitløksfedd
- Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- 1 bunt persilleblader
- 1 bunt gressløk
- 1 bunt basilikumblader
- 500 g ricotta
- 8 ss Høstolje eller Balansert/olivenolje
- Sort Kampot pepper
- Havsalt fra Camargue
- 32 Soltørkede cherrytomater
- 40 g Parmesan vellagret i 26 md
- lasagneplater
Instruksjoner
- Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
- Forvarm ovnen til 185 grader
- Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
- Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
- Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
- Fortsett med samme prosess 3 ganger
- Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
- Stekes i 30 – 40 minutter
- Server varmt
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!