Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata
Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata
Passata (670 g)
Hverdagsolje
sjalottløk
Bouquet garnis - urtebunt
hvitløksfedd
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
persilleblader
gressløk
basilikumblader
ricotta
Høstolje eller Balansert/olivenolje
Sort Kampot pepper
Havsalt fra Camargue
Soltørkede cherrytomater
Parmesan vellagret i 26 md
lasagneplater
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
Forvarm ovnen til 185 grader
Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
Fortsett med samme prosess 3 ganger
Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
Stekes i 30 – 40 minutter
Server varmt
Tilberedning
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
Forvarm ovnen til 185 grader
Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
Fortsett med samme prosess 3 ganger
Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
Stekes i 30 – 40 minutter
Server varmt
ingredienser
Passata (670 g)
Hverdagsolje
sjalottløk
Bouquet garnis - urtebunt
hvitløksfedd
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
persilleblader
gressløk
basilikumblader
ricotta
Høstolje eller Balansert/olivenolje
Sort Kampot pepper
Havsalt fra Camargue
Soltørkede cherrytomater
Parmesan vellagret i 26 md
lasagneplater
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699
kr 109
kr 69
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699
kr 109
kr 69