Min profil

DSC

LAMMESKANK MED ROSMARINOLJE

Olivier Pean
Lam er en klassiker - særlig til påske! Her har vi laget en oppskrift på lammeskank med vår smakfulle rosmarinolje.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Hva lager du Middag, Påske
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader
  • Knus Kampot pepper med en morter, og gni inn lammeskankene med pepperet
  • Bruk en stor kasserolle og brun lammeskankene på hver side, på medium varme, med Hverdagsolje
  • Deretter, ha i baconskiver, bouquet garnis, hvitløk med skall, rosmarin, enebær, grovhakkede Saltsyltede Beldi sitroner og til slutt øl
  • Ha kjelen med lokk i midten av ovnen 1 time og 45 minutter. Det er viktig å snu lammeskanken ca. hvert 20 minutt. Fjern lokket de siste 30 minuttene av steketiden og vann kjøttet med kraft hvert tiende minutt
  • Skrell pastinakk og mandelpoteter og kok dem i kokende vann i 15 - 20 minutter
  • Varm opp melk og muskatnøtt til kokepunktet. Kjør potet og pastinakk fint med en stavmikser, og bland inn den varme melken. Smak gjerne til med litt intens olivenolje
  • Vann lammeskanken med kraft før servering
  • Server varmt og ringle Rosmarinolje over retten
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

LAMMESKANK MED ROSMARINOLJE

Olivier Pean
Lam er en klassiker - særlig til påske! Her har vi laget en oppskrift på lammeskank med vår smakfulle rosmarinolje.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Hva lager du Middag, Påske
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader
  • Knus Kampot pepper med en morter, og gni inn lammeskankene med pepperet
  • Bruk en stor kasserolle og brun lammeskankene på hver side, på medium varme, med Hverdagsolje
  • Deretter, ha i baconskiver, bouquet garnis, hvitløk med skall, rosmarin, enebær, grovhakkede Saltsyltede Beldi sitroner og til slutt øl
  • Ha kjelen med lokk i midten av ovnen 1 time og 45 minutter. Det er viktig å snu lammeskanken ca. hvert 20 minutt. Fjern lokket de siste 30 minuttene av steketiden og vann kjøttet med kraft hvert tiende minutt
  • Skrell pastinakk og mandelpoteter og kok dem i kokende vann i 15 - 20 minutter
  • Varm opp melk og muskatnøtt til kokepunktet. Kjør potet og pastinakk fint med en stavmikser, og bland inn den varme melken. Smak gjerne til med litt intens olivenolje
  • Vann lammeskanken med kraft før servering
  • Server varmt og ringle Rosmarinolje over retten
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!